- Uendrede prioriteringer

Roy Hodgson påpeker at viktigheten av Europa League er den samme som før den flaue exiten av Carling Cup mot Northampton forrige uke.

Liverpool røk ut allerede i 3. runde av Carling Cup, mot Northampton, og etter en svak start i Premier League er nok FA-cupen og Europa League de eneste reelle mulighetene for et trofé denne sesongen. Hodgson har tatt med en sterk tropp til bortekampen mot Utrecht.
- Våre prioriteringer har vært å gjøre det beste i hver turnering, men jeg vet at jeg kan bli beskyldt for ikke å oppfylle det fordi laget mot Northampton ikke var godt nok til å vinne, sar Roy Hodgson til pressen i går.

- Jeg synes det var det. Men vi har spilt fem kamper (i Europa League) og vunnet alle fem. Vi har hatt noen vanskelig kamper, som de to mot Trabzonspor og den ene mot Bucuresti.

- Vi vet vi har fått en tøff gruppe fordi denne turneringen er full av gode europeiske kvalitetslag. Ni eller ti poeng vil trolig være nok til å gå videre, og kanskje uavgjort vil kunne være et godt resultat (mot Utrecht).

- Nederlandsk fotball er inne i en god periode. Jeg var og så Ajax spille bra mot Milan i går kveld. Vi har også sett Twente spille uavgjort hjemme mot de europeiske mesterne Inter.

- Utrecht slo Celtic 4-0, så vi er ikke under den illusjonen at vi ikke møter et godt lag. Vi må spille bra.

Hodgson ble spurt om seier mot Utrecht, som verken har tapt hjemme på fire e-cupkamper eller sluppet inn mål på de seneste tre, vil gi Liverpool et løft etter to tap og en uavgjort i alle turneringer.
- Det er opplagt ikke så mørkt som dere vil antyde. Men på samme tid kan jeg ikke si at alle er henrykt over starten vi har hatt fordi det er vi ikke. Vi ville ha likt å være nær toppen av tabellen med 12 eller 14 poeng, og vi ville ha vært glade som noen lerker. Det er hva vi ønsket, men man får ikke alltid det en ønsker.

Kilder: Liverpool Daily Post, Press Association