- Unike Fernando Torres

David Villa berømmer sin rekkekamerat foran kveldens landskamp mot Frankrike. Hjemmetap for Hellas og 90 minutter for Sotirios Kyrgiakos.

- Kraftfullt rykk
Det gjenstår å se hvor lenge Fernando Torres vil være på banen for Spania i Paris i kveld. Liverpools supportere vil håpe på færrest mulig minutter og helt udramatisk slik at man kan få toppscoreren tilbake like hel til Merseyside.

Det blir antydet at Spania vil spille med en spiss mot Frankrike, selv om Fernando sammen med David Villa har terrorisert motstanderne på hva som har vært verdens beste landslag de siste par årene. Villa er heller ikke sen om å rose landslagskameraten fra Liverpool.

- En angriper med så mye kvalitet, magi og erfaring, til tross for at han ikke har hatt noe godt år, vil alltid være farlig og en du aldri ønsker å møte, sier David Villa til AS om en Torres som har måttet slite mye med skader de siste månedene.

- Karften han har på de siste få meterne, tenker Villa høyt. - På andre ting er han veldig god, men på det feltet er han unik.

- Starten, kraften, jeg har aldri sett noen spiller med så mye kraft i sitt rykk over de siste meterne. Kanskje er det vi andre angripere skulle ønsket at vi hadde.


Tap for midtstopper
Hellas tapte 2-0 hjemme mot Senegal på sen ettermiddagstid. Afrikanerne avgjorde gjennom to sene scoringer.

Sotirios Kyrgiakos spilte hele kampen, og uten problemer så vidt vi vet.