- Unnskyld!

Roy Hodgson beklaget seg overfor Liverpools supportere etter det pinlige tapet mot Northampton, og var skuffet over at de spillerne han tok ut ikke viste seg oppgaven verdig.

- Jeg synes ikke vi var i nærheten av hva jeg håpet på med unntak av de siste 15 minuttene av ekstraomgangene da vi gjorde en super innsats etter å ha kommet under med 1-2, fortalte en skuffet manager til Sky Sports etter kampen.

- Når det går til straffespark og de spiller hjemme foran The Kop, da håper du i det minste at spillerne vil ha ro og selvtillit til å vinne straffekonkurransen, men det hadde vi ikke.

- Alt jeg kan gjøre er å gratulere Northampton og si unnskyld til alle; fansen forventet at vi skulle vinne og jeg forventet at vi skulle vinne, men slik gikk det ikke.

- Disse spillerne må ta sitt ansvar. Jeg tar ansvar for å ha byttet mange spillere, men jeg gjorde det fordi jeg helt ærlig trodde at de spillerne vi sendte på banen var gode nok til å vinne kampen. Det var de ikke.

- Den åpenbare konklusjonen var at jeg ikke skulle ha byttet ut så mange spillere, men vi burde ha vært sterke nok til å ha fått et godt resultat. Jeg er svært skuffet over det laget som jeg hadde så mye tro på ikke gjenga den tilliten på en kveld hvor bare en eller to av spillerne presterte.

- Vi ønsket å gjøre det bra i Carling Cup. Vi fikk en heldig trekning mot et lag tre ligaer under oss. Når du ikke vinner, da forventer du å få kritikk.

- Dette er et alvorlig tilbakeslag for klubben. Carling Cup er en turnering vi har kapasitet til å gjøre det godt i, men når du ikke vinner er det veldig negativt for klubben. Et av mange tilbakeslag for øyeblikket.