- Utrolig svakt av oss

Reservelagets kaptein, Steven Irwin, er skuffet og forbannet etter tapet for Burnley i går kveld. Han mener svakt forsvarsspill må ta mye av skylden for at vertene vant 3-1 på Turf Moor.

Burnley gjorde to tidlige mål etter cornersituasjoner, og Liverpool kom på etterskudd fra start av i går kveld. Nå er de røde ni poeng bak Manchester United i kampen om seriemesterskapet, og med bare en kamp mindre spilt blir det nå svært vanskelig å gå til topps.

- Det var en skuffende kveld, hvor vi spilte alt for dårlig, kommenterer Irwin til Liverpoolfc.tv.

- Det var svakt av oss å slippe inn den type mål vi gjorde. Vi har jobbet hardt med hvordan vi skal forsvare oss på dødballer på trening. Derfor var det veldig skuffende å slippe inn to identiske mål, og så gjøre en ny forsvarsfeil i forkant av deres tredje scoring.

- Det er helt avgjørende at man forsvarer seg godt, og det gjorde vi aldri i denne kampen. Det kostet oss poengene.

- Burnley spilte meget godt, og ønsket seg tydeligvis seieren mer enn vi gjorde. Det er det mest triste av alt. De dominerte midtbanen, de var først på ballen og vant flere taklinger enn oss.

Reservelaget skal nå ut i lokaloppgjør mot Everton på Prenton Park tirsdag kveld, i det som er lagets tredje siste kamp for sesongen.

- Vi står nå foran en svært viktig kamp mot Everton på tirsdag, og da må vi sørge for å spille bedre enn vi gjorde mot Burnley. Forhåpentligvis blir innsatsen større i den kampen, slik at vi vinner. Vi vet vi har noen teknisk gode spillere i troppen vår, men du må først og fremst jobbe hardt og kjempe som et lag, avslutter Irwin.