- Vanskelig sesong for Glen

Benítez innrømmer at Johnsons offensive kvaliteter har vært savnet. Spilleren trenger å forbedre det defensive, men har vært vanskelig på grunn av skader. Backen var på gang før han ble skadet.

Glen Johnson har vært ute siden 1-0-seieren mot Aston Villa 29.desember grunnet en kneskade. Rafael Benítez vurderer om han skal ta med høyrebacken mot Wigan på mandag. 25-åringen har en rekke ganger imponert fremover å banen, men ikke vært like stabil i det defensive. Benítez er imidlertid ikke i tvil om at Johnson vil bli en suksess både for Liverpool og England takket være spillerens naturlige talent og iver etter og lære og vise sine kvaliteter på treningsfeltet.

- Det har vært vanskelig for ham denne sesongen. Han kom hit som en ny spiller med kvalitet, men han har ikke spilt hele tiden, uttaler Benítez til Liverpool Echo.

- Vi har savnet ham fordi han er veldig god til å gå fremover. Vi visste at han hadde behov for å forbedre forsvarspillet sitt, men når du har disse skadene, kan du ikke bruke tid på banen med trenerne. Det gjør det vanskelig for ham.

- Men vi vet at han besitter mye kvalitet. Han kommer til å utgjøre en forskjell når han går fremover, men jeg følte at han begynte å bli bedre i forsvar før han ble skadet.

- Vi ønsker ikke å ta noen sjanser med ham, men når du har en spiller som Glen på vei tilbake, må du tenke på det. Vi har enda noen få treningsøkter før vi møter Wigan, så vi får se.