- Vanskelige arbeidsvilkår for Torres

Benítez sier Liverpool måtte forsvare seg mot Lille. Blir nok lettere for Torres i returen, og kanskje ender han måltørken i e-cupene. Rafa gir ikke Reina skylden for baklengsmålet.

Fernando Torres står uten nettkjenning i e-cupene denne sesongen, og hans statistikk i Europa er på langt nær like god som i Premier League. På 25 kamper i Champions League/Europa League står spissen bokført med åtte scoringer. I Premier League er tallene 51 mål på 75 kamper.

Mot Lille kunne Torres gitt Liverpool ledelsen like før pause, men headingen fra fem meter ble glimrende reddet av keeper Mickael Landreau.
- Hovedsaken er innstillingen. Hver eneste spiller på laget vårt har innstilling. De er gode spillere og kan spille bra som Torres. Han er en spiller av topp klasse. Han har god innstilling, kan score mål og skape problem for forsvarerne, uttaler Benítez til Daily Mirror.

Torres har ikke scoret i e-cupene siden 1-3-tapet mot Chelsea i Champions League 8.april i fjor. Benítez var fornøyd med Torres' opptreden mot Lille. Han tror spissen kan bli en nøkkelspiller i returen på Anfield.
- På hjemmebane angriper du normalt mer og har flere alternativer og sjanser, så for en spiss er det lettere, fortsetter Benítez.

- Statistisk sett har du flere sjanser. På bortebane er det vanskeligere fordi du noen ganger må spille på egenhånd og lagkameratene må komme og gi deg støtte. Så det er annerledes.

- Han gjorde det bra mot Lille, men det var vanskelig fordi de var hurtige, komfortable med ballen og utgjorde en trussel fremover. Vi måtte forsvare oss.

- Du kan ikke forsvare deg for høyt mot et lag med det tempoet fordi de vil få spillere inn bak. Du kan ikke forsvare deg for dypt fordi de har ferdigheter. Så det var ikke lett for våre forsvarspillere å forsvare seg og så gå frem og gi støtte til Fernando.

Rafael Benítez gir ikke Pepe Reina skylden for baklengsmålet mot Lille. Eden Hazards innsvinger kunne lett ha blitt headet inn av en Lille-spiller eller gått via en forsvarer, men ballen gikk forbi alle, spratt i bakken og utmanøvrerte Reina.
- Det var en god avlevering og veldig vanskelig for keeper, uttaler Benítez.