- Vår erfaring kan avgjøre

Lucas håper at Liverpools erfaring fra spill i Europa kan bli avgjørende over to kamper mot Benfica. Brasilianeren utroper ingen favoritt. Viktig å forlate Lisboa med et godt resultat. Svensk dommer.

Lucas Leiva var spillernes representant på gårsdagens pressekonferanse i Lisboa. Benfica beseiret blant annet Everton hele 5-0 hjemme, men midtbanespilleren tror Liverpools erfaring i Europa kan bli avgjørende i møtene med portugiserne.

- Vi vil respektere Benfica, men vi er et erfarent lag. Vi må bruke den erfaringen til å hjelp oss. Vi vet hvordan vi skal utnytte at motstanderen nyter gode tider, uttaler Lucas.

- Vi vet det kommer til å bli tøft. Vi forventet ikke at Benfica skulle slå Everton så lett, men vi scorer også mange mål i øyeblikket.

Liverpool tapte 0-1 borte mot Lille i forrige runde, men sikret avansement med 3-0 på Anfield. De røde har 11 nettkjenninger på de seneste fire kampene.
- Bortemål er alltid veldig viktig. Vi vil ha en kamp på Anfield med våre fans bak oss, men det er viktig å forlate Lisboa med et godt resultat. Hvis vi gjør det, har vi en god mulighet til å gå videre.

- Benfica har en rekke brasilianske spillere, og jeg kjenner dem, blant annet Luisao. Vi vet Benfica gjør det bra i ligaen.

- Benfica er gode, scorer mange mål og leder den hjemlige serien, så det vil bli en tøff kamp. Det er vanskelig å si hvem som er favoritt. Lagene som har kommet så langt er sterke

- Benfica gjør det bra i øyeblikket, men målet vårt er å ta oss til semifinalen.

Svensk dommer
Jonas Eriksson fra Sverige er oppnevnt til å dømme Benfica-Liverpool.

Kilder: Liverpool Daily Post og uefa.com