- Vi behøvde en forandring

Midtstopperen Zat Knight hos Bolton mener at bytte av manager har gitt laget et løft. Hvem som er ute for Bolton til møtet på Anfield. Steve Bennett dømmer.

Negativt overrasket over LFC
Boltons storvokste midtstopper Zat Knight mener at laget er i fremgang etter at Owen Coyle nylig kom inn som manager, og at selv om det blir en vanskelig kamp på Anfield så tror han også at Liverpool frykter Bolton.

- Jeg er overrasket over at Liverpool ikke er inne blant de fire beste, det tror jeg alle er, sier Knight til "The Bolton News". - De kjempet om tittelen forrige sesong og alle trodde de ville være med i kampen også i år.

- Slik har det ikke vært, men de begynner å plukke poeng og vil sakte men sikkert klatre på tabellen. Vi vet derfor at det vil bli en hard kamp på Anfield.

- Jeg har virkelig trivdes med hans treninger, og de fire kampene hvor han har ledet oss, sier Knight om sin nye manager Owen Coyle.

- Vi slapp inn noen mål mot Arsenal, men jeg føler at vi nå har snudd trenden. Vi er skarpere på trening. Jeg ønsker ikke å kritisere Megson, men når en ny manager kommer inn vil alle kjempe om å komme på laget. Kanskje behøvde vi en forandring, en opprydding. Han har kommet inn og gjort det bra slik at vi nå kan se fram mot resten av sesongen.

- Hvis vi spiller som i siste kamp mot Burnley på Anfield, da vet vi at vi har muligheter. Vi vet at de har et godt lag, men hvis vi kan reise dit og konsentrere oss om vårt egen spill kan vi få et bra resultat.

- Jeg tror de vil frykte oss siden vi har folk som kan true dem. Vi spilte bra mot dem hjemme inntil vi fikk en mann utvist, noe som snudde kampen.

- Du ønsker å spille mot de beste spillerne, men hvis han ikke er med på laget vil det være en klar bonus for oss, sier Zat Knight om Fernando Torres. - De har en sterk tropp og uansett hvem som spiller vil det bli en test for oss.

Ingen nye skader for Bolton
Det ventes at Bolton vil ha samme tropp mot Liverpool som de hadde i 1-0 seieren mot Burnley på tirsdag. Joey O'Brien og Sean Davis er fortsatt langtidsskadet og Danny Shittu vil ikke være tilgjengelig etter spill for Nigeria i det afrikanske mesterskapet. Nyinnkjøpte Stuart Holden fra amerikansk liga vil trolig ikke bli klar etter å ha fått en mindre skade på trening, mens Mark Davies og Gavin McCann også sliter med å bli klare.

Dette var lag og innbyttere som Bolton hadde mot Burnley: Jaaskelainen, Steinsson, Cahill, Knight, Ricketts, Lee (Weiss 90), Muamba, Cohen, Taylor (Gardner 77), Klasnic (Elmander 52), Kevin Davies Res: Al Habsi, Samuel, Robinson, Andrew O'Brien.


Bennett dømmer
Dommer på Anfield kl 16.00 på lørdag er Steve Bennett.