- Vi burde scoret flere

Roy Hodgson var fornøyd med kveldens kamp, men sier at han synes laget hans burde satt flere av sjansene. Manageren skryter av både Joe Cole og David N'Gog etter kveldens forestilling.

Liverpool rundspilte til tider Rabotnicki i dag, og klasseforskjellen var tidvis så stort at en måtte si det var feige lag. Men det er endte bare med 2-0 i målprotokollen, selv om det fort kunne vært mye mye mer om de røde hadde satt sjansene sine.

- Vi var gode i begge kampene, og i kveld spilte vi veldig fin fotball og burde sannsynligvis ha scoret flere mål på sjansene vi skapte. Vi var disiplinerte, og måten vi spilte på gledet meg med tanke på hvor enkelt det ble for oss. Det er viktig å ikke glemme kamp-planen i denne type kamper, sa Hodgson til media etter kampen.

Roy Hodgson trakk spesielt frem målscorer David N'Gog og debutant Joe Cole.

- Han (N'Gog) sto bak begge målene i dag. Han scoret det første og skapte straffen, og i tillegg var han som de andre involvert i scoringsmuligheter. Det viktigste er at han er der oppe for å bli involvert i scoringene.

- Joe er en veldig entusiastisk spiller som presterer bedre jo oftere han spiller, og han ønsker å spille i alle kamper. Om det er mulig å få til må vi vente og se. Energien hans i kveld gjorde at han hadde en god debut foran det jeg synes var imponerende mange tilskuere, med tanke på hvordan utfallet av den første kampen var, avsluttet Hodgson.