- Vi er ikke samspilte ennå

Jose Reina uttaler til Liverpool Echo at Roy Hogdsons nykomponerte mannskap fortsatt mangler litt før de er samspilte. Men keeperen mener at to strake kamper uten baklengsmål er bevis på at man er på rett vei.

Reina var utvilsomt banens beste spiller i gårsdagens målløse bortekamp i Birmingham. Hans redninger på headingene til Cameron Jerome og Craig Gardner holdt Liverpool inne i kampen, og berget det ene poenget for de røde.

- Jeg er fornøyd med min egen prestasjon, men alle bidro til at vi fikk med oss et viktig poeng. Vi kunne ha tapt kampen, så vi bør være fornøyd med det ene poenget, sier sisteskansen til Echo.

- Jeg har til gode å være med på å slå Birmingham i ligaen. St Andrews har vært et vanskelig sted å besøke for oss. Vi har aldri greid å få et skikkelig resultat der.

- Men vi må trekke frem det positive, og få fremgang etter dette. Vi må sørge for at ingen av våre spillere går rundt og drømmer om å vinne ligaen slik tingenes tilstand er nå. Det vil ta en stund før ting begynner å fungere. Vi må bli vant til de nye spillerne og det nye systemet. Selvsagt er målet vårt å kjempe i toppen, men vi må være realistiske med hensyn til hva vi kan oppnå.

- Når sesongen er over vil vi få fasiten på hva vi er kapable til. Vi må kanskje være tålmodige alle sammen. I april og mai kan vi begynne å snakke om målsetting og sluttplassering.

- Klubben brukte ikke mye penger i sommer, og noen ganger må man gjøre det for å oppnå noe i fotball. Dessverre vil det være slik en stund nå, inntil eiersituasjonen blir avklart.

Reina fikk ingen god start på sesongen, med selvmål mot Arsenal. Men gårsdagens prestasjon veide på mange måter opp for dette.

- Om det tok meg lang tid å komme over selvmålet mot Arsenal? En time. Når du er keeper, vet du at du både vil gjøre glimrende redninger og tåpelige tabber. Du må håndtere alt som skjer deg. I morgen vil ingen huske redningene mine eller tabbene mine. Du må bare komme deg videre, og spille neste kamp som om ingenting har skjedd.

- Av og til koster målvaktene laget sitt poeng, slik jeg gjorde i første kamp. Andre ganger er vi litt heldige, og redder poeng for laget.

Nå ser Reina frem til de kommende kampene hjemme mot Steaua Bucresti og borte mot Manchester United.

- Alle bortekamper er vanskelige. Vi har hatt en vanskelig start på sesongen, med kamper mot Arsenal, Manchester City og Birmingham. Nå venter Manchester United på søndag. Vi må bare konsentrere oss om neste kamp, og ta det derfra. Vi får se hvordan det går i Europa League-kampen først. Vi har alle troen, avslutter sisteskansen.