- Vi fortjente mer

Fabio Aurelio synes Liverpool fortjente mer enn ett poeng mot Stoke. Hyller bestemann Kyrgiakos. Tony Pulis mente det ikke var frispark i forkant av Liverpools mål, og uavgjort var rettferdig.

Fabio Aurelio mener at måten Liverpool kjempet i kampen mot Stoke er noe å ta med seg videre. 30-åringen synes de røde hadde fortjent alle poengene på Britannia Stadium. Sotirios Kyrgiakos sendte Liverpool i føringen i det 57.minutt da han kjempet inn en retur fra Thomas Sørensen på Aurelios frispark. Robert Huth utlignet fra corner i siste ordinære spilleminutt.
- Å slippe inn et mål i siste minutt var vanskelig å godta fordi vi fortjente å vinne, uttaler Aurelio til Liverpoolfc.tv.

- Du vet at det vil bli en veldig fysisk kamp når du kommer til Stoke, men vi kjempet bra frem til de scoret.

- Jeg følte at vi ble urettferdig behandlet. Etter å ha snakket med Lucas etter kampen følte han at vi burde hatt to klare straffespark, men dommeren så det ikke.

- Jeg synes innstillingen til alle var meget god etter den dårlige perioden laget har. Vi må kjempe i hver kamp.

- Vi kan ta med oss selvtillit fra denne forestillingen. Vi har ikke Fernando, Steven eller Yossi, men vi må klare oss med de vi har. Vi må alle ta ansvar og jobbe hardt.

Dirk Kuyt scoret nesten vinnermålet på overtid. Headingen hans fra Aurelios innlegg gikk i stolpen.
- Forrige sesong scoret vi mål i siste minutt, men denne gang traff Dirk stolpen, og det ville seg ikke.

- Det går motsatt vei for oss denne sesongen, Vi slipper inn mål, men vi må bare holde det gående. Forhåpentligvis vil lykken gå vår vei.

Brasilianeren hyller også midtstopper Sotirios Kyrgiakos. Grekeren var Liverpools beste mot Stoke.
- Han gjorde det veldig bra for oss. Han er veldig sterk i lufta.

- De benyttet mye langballer, og jeg synes han var meget god for oss ettersom han vant mange hodeballer.

På onsdag venter ligakamp hjemme mot Tottenham
- Vi må varte opp med en god forestilling for våre supportere på onsdag. De var fantastiske igjen for oss i Stoke. De støttet oss fra begynnelsen til slutt.

- Det er en veldig viktig kamp mot et lag som kjemper mot oss om en topp fire-plassering. Vi må gi alt vi har for å forsøke å ta tre poeng.


- Ikke frispark i forkant av Liverpools mål
Rafael Benítez mener at Liverpool ble snytt for to straffespark mot Stoke. Stoke-manager Tony Pulis var derimot opptatt av at det ikke skulle vært frispark i forkant av Liverpools mål.
- Vi fotballmanagere er egoistisk, og vi ser det bare fra vår side av saken. Rafa bryr seg bare om Liverpool. Jeg bryr meg bare om Stoke. Hva meg angår var det ikke frispark det som førte til deres mål, sier Pulis til pressen.

Pulis følte at uavgjort var et greit resultat, men pottemakernes trussel fra lange innkast ble svekket da Rory Delap måtte forlate banen etter 24 minutter.
- Jeg synes uavgjort var et rettferdig resultat. De var et såret dyr. Vi visste at Rafa ville få en reaksjon, kommenterer Pulis til Sky Sports.

- Vi var uheldige som mistet to spillere veldig tidlig. Det forandret én eller to ting.

- Selvsagt jo lengre kampen pågår, spesielt når vi angriper mot våre supportere, kunne det gjort seg med Rory på banen. To bytter på de første 20 minuttene gjør det vanskelig.