- Vi har forbedret oss

Fabio Aurelio sier laget har forbedret seg mye i forhold til starten av sesongen. Brasilianeren håper de røde klarer seg bra uten Jamie Carragher og Steven Gerrard.

Fabio Aurelio spilte sin første hele kamp siden 19. august, da de røde fikk med seg 1-1 i Bucherest på torsdag. Brasilianeren har igjen slitt med skader etter at han returnerte til klubben, men tror laget nå er i ferd med å forbedre seg..

- Folk kjenner hverandre bedre nå, og forstår mer hva Roy ønsker at vi skal gjøre på banen, så vi har tid til å fortsette utviklingen. Vi vet at vi ikke er på vårt toppnivå, men vi er på vei i riktig retning. Dersom du ser på kampene, så har vi forbedret oss mye siden starten av sesongen. Laget spiller mer fotball, og spilte en god kamp mot Tottenham, sier Aurelio til Press Association.

De røde må klare seg uten både kaptein og visekaptein i kampen mot Aston Villa i kveld. Jamie Carragher er ute for lang tid med en skulderskade, mens Steven Gerrard håper å bli klar til lørdagens kamp mot Newcastle. Aurelio håper laget klarer seg bra uten sine to scousere.

- Forhåpentligvis vil vi ikke savne dem på banen, og kan vise hva vi kan. Du har alltid et ansvar når du tar på deg en Liverpool-trøye, så vi må bare konsentrere oss og gjøre vårt beste. Det gjelder ikke bare meg fordi jeg er av de mest rutinerte spillerne. Alle har samme innstilling, avslutter 31-åringen.