- Vi har ikke mistet troen

Maxi Rodriguez insisterer på at det fortsatt er mulig for Liverpool å knipe fjerdeplassen i Premier League. Argentineren er frustrert over at han ikke kan bidra i Europa League.

Liverpool er som kjent fire poeng bak Manchester City på fjerdeplass, og Roberto Mancinis mannskap har også en kamp til gode. City skal imidlertid møte Manchester United, Arsenal og Tottenham i tre av sine seks siste kamper. Rodriguez håper at City skal avgi en del poeng i disse kampene.

- Vi må kjempe for hvert eneste poeng fremover, og tro at dette skal gå. Jeg synes vi var svært uheldige som ikke fikk med oss tre poeng på søndag, men slik er fotballen av og til, sier Liverpools nummer 17 til klubbens offisielle nettside.

- Vi har fem ligakamper igjen å spille nå, og vi må vinne dem alle. Det er helt avgjørende at vi vinner disse kampene, så vi vet hva vi har å gjøre. De andre lagene kan avgi poeng, og vi må tro at de vil gjøre det, legger han til.

Argentineren var svært nær å få sin første scoring for Liverpool mot Birmingham på St Andrews. Blant annet hadde han en suser i treverket.

- Jeg nærmer meg en scoring. Forhåpentligvis er det ikke lenge til jeg får mitt første mål for Liverpool. Men hovedsaken er at laget vinner og tar de tre poengene. At laget gjør det bra er alltid viktigst. Mye viktigere enn individuell suksess.

Rodriguez er som kjent ikke spilleberettiget i Europa League, og må derfor følge morgendagens returkamp mot Benfica fra tribunen.

- Det er frustrerende at jeg ikke kan spille for Liverpool i Europa League, men jeg føler meg trygg på at mine lagkamerater skal nå semifinalen. Jeg liker ikke å følge kamper fra tribunen, men jeg vil være der sammen med supporterne, og vi tror alle på avansement.