- Vi har troen

Alt tyder på at Dirk Kuyt er med fra avspark når VM-finalen blåses i gang i morgen kveld. Evighetsmaskinen trives i Sør-Afrika og er ikke redd Spania.

Dirk Kuyt bare fortsetter og fortsetter, men å arbeide hardt i kamp etter kamp. – Den nederlandske manageren ga meg en uke fri etter sesongen med Liverpool slik at jeg kunne fokusere på denne turneringen. Det var bra for meg. Etterpå trente jeg hardt. Jeg kjempet for å få en plass på laget. Nå har jeg det fint og her er vi i finalen, er kommentaren som lysluggen har til at han aldri synes å bli sliten.

- Vi er ikke redde i det hele tatt før finalen, fortsetter Kuyt. – Du kunne se at tyskerne var redde for Spania. De prøvde ikke å angripe. Vi kommer til å angripe og da vil du se at deres svakheter kommer fram.

- Hvis du spiller som tyskerne vil du definitivt tape. Vi har ikke spillere som føler seg små mot store motstandere. Det er respekt, men ikke frykt.

- Nederlandsk fotball har alltid vært meget god. I hver eneste turnering som vi har spilt har vi vist at vi har kvalitet. I denne turneringen har vi vist at vi har mer enn kvalitet, vi har også troen. Vi tror at vi kan slå hver eneste motstander.

- Lag er nå godt oganiserte. Folk forventer at han skal score fem eller seks mål, sier Dirk på spørsmål om hvorfor spydspissen Robin van Persie ikke er blant dem som har slått til. – I alle kampene vi har spilt har det vært mer plass ute på sidene.

- Det er vingene som har scoret målene, men Robin arbeider hardt og er veldig viktig for oss. Alle kjenner til spiller som van Persie, Wayne Rooney og Fernando Torres.

- Du kan se på David Villa, han spiller ute til venstre for så å komme inn i midten og score mange mål.