- Vi hører hjemme blant de fire beste

Visekaptein Jamie Carragher mener at Liverpool hører hjemme blant de fire beste lagene i Premier League. Nå håper han at laget kan bevise det utover vinteren og våren.

- Vi burde være med i toppen og vinne kamper. Dette handler ikke om å bevise at folk har tatt feil av oss. Det handler om å gå ut på banen og spille opp mot vårt beste hver eneste gang, sier Carra til Liverpoofc.tv.

- Vi er fortsatt ikke fornøyd med posisjonen vi befinner oss i. Nå må vi holde koken helt til sesongslutt, og prøve å havne så høyt på tabellen som mulig, legger han til.

- Det er fortsatt mye igjen av sesongen. Det blir tøft, fordi det er så mange lag som kjemper om en plass blant de fire beste. Det er nå opp til oss selv å kjempe og sørge for å få resultater.

- Det er alltid ekstra spesielt å slå lokalrivalen, men til syvende og sist er det kun tre poeng for den seieren også. Nå er målet å befeste posisjonen blant de fire beste. Ved halvtid mot Everton så det ikke så lyst ut, da vi var blitt redusert til ti mann og det fortsatt stod 0-0. Men vi er Liverpool, og vi har en sterk psyke.

- Arsenal borte blir nå en stor test for oss, og kan på mange måter bli en nøkkelkamp. Vi er sammen om dette, og i Liverpool er alltid søkelyset på deg. Publikum kan spille en stor rolle, men til syvende og sist er det de 11 ute på banen som må prestere.

- Mange har ment mye om Liverpool denne sesongen, men den eneste måten vi kan svare på er ved å prestere ute på banen. Det er opp til oss selv.