- Vi jobber med flere overgangsmål

Roy Hodgson lover i et intervju med talkSPORT at han vil jobbe overtid for at Joe Cole bare er starten på en travel sommer på overgangsmarkedet. Steven Gerrard og Jamie Carragher overtalte Joe Cole. Ingen kontakt fra Inter om Mascherano. Torres i rute.

Liverpool har hentet inn Jonjo Shelvey, Milan Jovanovic og Joe Cole. Avtalene for de to førstnevnte var gjort før Roy Hodgson kom til klubben, og derfor kan det sies at gårsdagens signering av Joe Cole var managerens første. I et intervju med talkSPORT i dag sier Liverpool-manageren at flere spillere vil bli hentet inn.

- Det er veldig viktig at vi klarer å forsterke troppen så mye vi kan for å oppnå målene vi har satt oss. Det er flott å høre at reaksjonene har vært positive, slik også vi er. Nå er det opp til Joe å vise på banen at han er den rette mannen.

- Vi er ikke alene om å ønske å forsterke stallen. Vi jobber hardt med flere overgangsmål. Vi ønsker å gjøre stallen vår så konkruransedyktig som vi kan, fordi det kan bli en lang sesong.

Mange supportere tror at signeringen av Joe Cole vil være en riktig handling for å få spillere som Steven Gerrard og Fernando Torres til å bli i klubben.

- Verken klubben eller jeg har lagt skjul på at jeg kom hit for å jobbe med folk som Steven Gerrard - ikke for å se han forsvinne før jeg får sjansen til å jobbe med han.

Hodgson avslører også at Jamie Carragher og Steven Gerrard gjorde en god jobb med å overtale Joe Cole om at Liverpool og Merseyside var valget han burde ta.

- Jamie Carragher og Steven Gerrard gjorde en god jobb med å selge klubben til Joe under VM. Det måtte litt overtaling til for å få en London-gutt til å flytte til Liverpool. Det enkleste for han ville vært å forbli i London-området.

Hodgson forteller også mer om situasjonen med Javier Mascherano, der det ble slått stort opp at argentineren ikke hadde ringt manageren tilbake etter at han hadde forsøkt å kontakte han på ferie. Foreløpig har man ikke hørt noe som helst fra Inter.

- Det har blitt overdrevet. Jeg la igjen en melding og fortalte han at jeg ønsket å gratulere med hans innsats for Argentina i VM, og at jeg så frem til å se han. Jeg husker jeg sa i meldingen at jeg ikke forventet at han skulle ringe meg tilbake. Alt jeg ønsket å gjøre var å kontakte ham. Hvis han ville ringt tilbake ville det bare vært småprat. Det ville handlet om VM-sluttspillet, været i Argentina og småprat. Det som var viktig for meg var å fortelle han at jeg så fram til å se ham. Spekulasjonene om hans fremtid fortsetter, men det er enda bare spekulasjoner. Vi har ikke hørt noe fra Inter.

Skaden til Fernando Torres var visst nok ikke noe å bekymre seg for - i følge spilleren selv.

- Jeg tror formen hans er ganske bra. Jeg så han for en uke siden da jeg dro til Ibiza. Vi hadde en liten prat, og han fortalte meg at han ikke trodde skaden var noe å bekymre seg for. Vi håper han kommer tilbake i form og godt slag fra ferie 2. august, avsluttet Hodgson.