- Vi kan bygge videre på seieren

Martin Kelly fikk i går sin ligadebut mot Portsmouth da han erstattet Glen Johnson etter 70 minutter. 19-åringen mener de røde har enda mer inne enn det ble vist i går.

Martin Kelly fikk sin a-lagsdebut hjemme mot Lyon i Champions League, og gjorde sakene sine veldig bra. En skade som holdt han ute i flere måneder gjorde at han måtte vente helt til bortekampen mot Unirea i Europa League før han fikk sin andre sjanse for førstelaget.

Man har stor tro på 19-åringen på Anfield, i går fikk han også sin ligadebut da han kom inn for Glen Johnson og spilte 20 minutter. Kelly tror de røde har enda mer inne.

- Vi viste mot Portsmouth at vi kan spille gode kamper, og det er mer i vente. Det har vært tøft, men slik er det i fotball. Vi kom oss gjennom det sammen, og jobber hardt på treningsfeltet. Vi nærmer oss slutten av sesongen, men vi konsentrerer oss kun om en kamp om gangen. Nå konsentrerer vi oss om den neste, som er Lille på torsdag, sier Kelly til BBC.

Kelly var glad for å få sjansen i Premier League.

- Jeg koste meg, og har ventet lenge på sjansen. Det var et spesielt øyeblikk for meg. Dersom manageren gir deg en sjanse må du spille så godt du kan, og det må ikke se ut som at oppgaven er for stor for deg, for da kan sjansen ha gått. Du må ta dine sjanser.