- Vi kan fremdeles redde sesongen

Dirk Kuyt tror laget fremdeles kan komme seg videre i Europa League, og tror de røde kan skape massevis av sjanser på franskmennene hjemme på Anfield. Hele 15 tap denne sesongen.

De røde spilte ingen god kamp da det i går ble 1-0 tap borte mot Lille i Europa League. Det var muligens marginalt bedre spillemessig enn mot Wigan, men to 1-0 tap på en uke, i en periode da en forferdelig sesong kunne ha reddes med en fjerdeplass og Europa League-finale. Dette ble Rafael Benítez sitt mannskaps 15. tap siden august, og nå kan man ikke gå på en eneste smell i innspurten dersom det skal være mulig få til. Og man har kamper mot Chelsea og Manchester United igjen...

Dirk Kuyt tror Liverpool vil slå Lille hjemme på Anfield om seks dager.

- Om du ser på kvaliteten til det laget, så skal vi virkelig kunne slå dem med mer en ett mål. Det er klart at 1-0 ikke var noe godt resultat for oss, men det skjedde. Vi må se fremover, og kan ikke tenke på hvor vanskelig det vil bli. Vi vet hva som skjedde med Real Madrid. Vi så alle den kampen, og nå må vi være fokuserte, sier nederlenderen til Liverpool Echo.

- Jeg er sikker på at det vil bli en god kveld på Anfield, og jeg tror vi har en god sjanse til å gå videre. Vi er skuffet, men vet at vi kan snu dette.

- Før Wigan-kampen hadde vi gjort det bra, og holdt nullen i en del kamper. Det eneste tapet vårt i ligaen på en stund var mot Arsenal, og vi gjorde det bedre og bedre. Mandag var bare en dårlig dag. Vi var alle veldig skuffet, mest over oss selv.

- Kampen i går er ikke den beste vi har spilt, men jeg føler vi forsøkte. Vi kontrollerte kampen defensivt, og frem til målet skapte ikke Lille mange sjanser. Vi hadde de største sjansene, og burde ha satt de vi fikk. Jeg er virkelig skuffet over at vi lot dem score da det kun var fem minutter igjen, men jeg er glad for at denne runden ikke avgjøres etter en kamp. Vi har en sjanse til å rette på ting, avslutter Dirk.