- Vi kan holde Torres lykkelig

Benítez mener en topp fire-plassering er det første de bør klare i forsøk på å holde Torres tilfreds. Spissen kan bli enda bedre. Guillem Balague tror Torres blir minst én sesong til.

Fernando Torres har flere ganger uttrykt behov for at Liverpool må forsterke stallen om de skal kunne kjempe om Premier League-tittelen. Rafael Benítez mener han kan holde Torres tilfreds ved at klubben havner blant de fire beste i ligaen.

- Alle spillerne vi har i øyeblikket er viktige. Fernando er en av disse nøkkelspillerne. Han er en veldig viktig spiller, uttaler Benítez overfor skysports.com

- Hvis en spiss scorer mål, er han en viktig spiller. I forsøk på å holde ham lykkelig er det første vi kan gjøre å vinne kamper og prøve å ende blant de fire beste.

Torres har scoret 20 mål på 29 kamper denne sesongen. Mot Sunderland nettet 26-åringen to flotte mål. Benítez mener spissen fortsatt kan bli bedre.

- Jeg og Fernando snakket sammen på søndag morgen om hvordan det går. Jeg kan se at han er fokusert og ønsker å gjøre det bra, supplerer Benítez til Liverpoolfc.tv.

- Vi signerte ham, og vi visste at han var god, men ja, vi blir overrasket noen ganger! Men min tanke er at han fortsatt kan bli bedre.

- Han vet hvordan han kan forbedre seg, og han vet hvordan. Det er hovedsaken. Jeg er meget fornøyd fordi han scoret to mål, og igjen var det en flott forestilling av laget. Det er hva laget trengte.

Journalisten Guillem Balague tror en avgjørelse om Fernnado Torres sin fremtid vil bli tatt i mai, og det vil ikke ha noe å gjøre med en topp fire-passering. For spilleren er det et spørsmål om han føler at Liverpool kan vinne Premier League eller en europeisk klubbturnering neste år. Balagues inntrykk er at Torres vil bli i Liverpool i minst én sesong til. Det som kan få spissen til å forlate Anfield er et bud på rundt £70M eller at klubben ikke viser god nok fremgang.