- Vi kan ikke spille bedre enn mot Blackburn

Roy Hodgson mener at det vil være vanskelig å gjøre det bedre enn mot Blackburn med de spillerne Liverpool nå har, med unntak av at de røde kan bli mer effektive.

- Jeg tror ikke vi kan spille mye bedre enn mot Blackburn, sier manageren i etterkant av årsbeste og 2-1 seier på søndag. Manageren hevder samtidig at hans lag nå har vært i fremgang over tid.

- Med det laget vi har for øyeblikket, hvis folk forventer at vi virkelig skal spille mye bedre fotball enn hva vi gjorde i 70 minutter fra start mot Blackburn, da ber de om mye.

- Hva som kan skje er at vi kan score mange flere mål ut fra det spillet som vi viste, men jeg tror ikke vi kan spille bedre.

- Vi lot motstanderen knapt komme til noen sjanser, vi presset dem og vant tidlig tilbake ballen, vårt pasningsspill og vår bevegelse var god og det var bare godt keeperspill, redninger på streken og noen blokkeringer som utgjorde forskjellen.

- Det kunne ha vært en klar seier, så jeg vil si at det nå dreier seg om å kunne fortsette med det samme og, det som er mest viktig, fortsette å kjempe siden vi er en slik posisjon.

- Vi er fortsatt nærmere nedrykk enn toppen av tabellen, og hvis vi skulle tape i Bolton er vi tilbake til der vi var igjen.

- Det vil være for lettvint å si at dette var et vendepunkt. Jeg har imidlertid tillit til dette laget og vi har blitt bedre over tid.

- Sunderland (2-2) var ikke så ille, mens vi mot Blackpool (1-2) hadde en elendig 1.omgang og greide ikke å komme inn i det igjen.

- Mot Everton (0-2) forrige uke synes jeg vi måtte betale en høy pris for et andre mål som aldri skulle ha vært godkjent. Vi tillot Everton å ha overtaket i de første 20 minuttene da vi slo for korte pasninger og aldri kom bak dem.

- Jeg så tallene her om dagen fra kampen mot Everton og jeg har aldri i min karriere i Premier League sett så positive tall i forhold til pasninger, nøyaktighet og tempo på pasninger, antall skudd og innlegg. Det er tall som varmer da du vet at du ikke har spilt dårlig, selv om du ikke får poeng for det.

- Vi hadde samme nivået på pasninger og intensitet mot Blackburn, men vi var mye mer bestemte, samtidig som vi kom bak dem på flankene. Jamie Carragher var med framover som en Carlos Alberto fra gamle dager.

- Det var måten vi skal spille på. Kan vi få til 29 slike kamper til i ligaen vil vi ikke gjøre mye galt.