- Vi kan legge skuffelsen bak oss

Glen Johnson har tro på at spillerne kan legge bak seg skuffelsen over tapet mot Wigan når Lille står på motsatt banehalvdel i morgen. Selv jobber han med å finne kampformen. Benítez før kampen.

Glen Johnson innrømmer at Liverpool ikke spilte på sitt beste i 0-1-tapet mot Wigan på mandag, men mener de røde kan få sesongen tilbake på rett spor mot "Les Dogues".

- Selvsagt var det en skuffende forestilling, men det tilhører fortiden. Vi ser frem til denne kampen i Lille, uttalte Glen Johnson på prematch-pressekonferansen i Lille.

- Alle spillerne var skuffet. Alle har en dårlig dag på jobben noen ganger. Vanligvis skjer det med én eller to spillere, og da kan resten av guttene hjelpe dem igjennom. Men når det er flere enn det, kan det være vanskelig. Wigan kom alltid til å gjøre det vanskelig, men vi sto bare ikke opp mot dem.

- Spillerne vet at vi fortsatt har noe å kjempe om, og jeg vet at ønsket fortsatt er der for å gjøre det bra.

Johnson gjorde et etterlengtet comeback etter kneskade. Han ble byttet inn i det 55.minutt mot Wigan. Nå håper han å hjelpe laget fremover.

- Jeg har vært ute en stund, men jeg føler meg veldig bra. Jeg trenger bare å forbedre kampformen nå, men jeg føler meg bra.

Glen Johnson og spillerne har kjennskap til Lille.

- Vi vet at de har spillere med hurtighet i enkelte posisjoner. De kan være godt organisert. De jobber hardt og spiller veldig bra på hjemmebane,

Rafael Benítez deltok på sin andre pressekonferanse i dag. Antydninger om at Liverpool er favoritter mener Benítez er et taktisk utspill fra Lille-trener Rudi Garcia.

- Han er lur. Han prøver å sette press på oss. Vi vet det vil bli vanskelig. De har en meget god manager. De er et godt lag og er godt organisert. De har dyktige spillere. Kanskje de har hatt fokus på denne Europa League-kampen i de seneste to ligakampene. Jeg har noen venner i Valencia som fortalte meg at det vil bli svært vanskelig.

Benítez fikk spørsmål om hvor høyt Liverpool prioriterer Europa League.

- Hver kamp er en prioritet for oss. Dette er den neste kampen, så den er den viktigste. Deretter skal vi spille mot Portsmouth og se på hva som skjer i ligaen, men nå må vi bare fokusere på denne kampen.