- Vi kan matche fjorårets form

Rafael Benítez tror det er mulig å gjenskape formen fra i fjor, spesielt når Steven Gerrard kommer i bedre kampform. Lukket overgangsvindu vil virke positivt på Ryan Babel.

Liverpool er ute av tre cupturneringer og i ligaen må merseysiderne nok nøye seg med en kamp om 4.plassen. Rafael Benítez tror likevel at laget spillemessig kan komme opp på nivået fra forrige sesong, da de røde kjempet side om side med Manchester United om ligatittelen.

- Jeg tror vi kan klare det om vi kan få orden på to eller tre ting, uttaler Benítez til The Times.

- Dere kan snakke om Gerrard, men han gikk ti dager uten å trene. Han var tilgjengelig, men kanskje var han ikke helt klar. Etter en skade må du forbedre kampformen.

- Det er den samme situasjonen for Albert Riera og Maxi Rodriguez, som akkurat har ankommet. Dere kan se at han vet hva han skal gjøre med ballen.

- Vi har spilt seks kamper på rad uten å tape og vi har noen "clean sheets". Vi beveger oss i riktig retning.

- Hvis Gerrard kommer i bedre form, er jeg sikker å at han vil spille bedre. Det vil utgjøre en enorm forskjell for oss offensivt.

- Dersom vi kan spille uten spekulasjoner rundt Ryan (Babel), er jeg sikker på at det vil bli lettere for ham å ha fokus og for meg å benytte ham.

- Så jeg tror vi vil bli bedre i angrep og at laget vil bli bedre.