- Vi kan slå Chelsea

Maxi Rodriguez ser ingen grunn til at Liverpool ikke kan slå Chelsea i morgen. Argentineren mener at han og hans lagkamerater kan slå hvem som helst.

- Det er ingen grunn til at vi ikke kan klare det. Vi har alltid hatt troen på eget lag og på oss selv som spillere. Vi tror dette laget kan slå hvem som helst. Nå har vi den rette innstillingen, og kan begynne å vise hva vi kan, etter problemer med selvtilliten tidlig i sesongen, uttaler Maxi til Daily Telegraph.

29-åringen med 41 landskamper for Argentina har vist god form de siste par kampene, og ble matchvinner mot Bolton forrige helg. Nå synges igjen hans sang, etter tonene til Buddy Holly-melodien som også er kjenningsmelodi til TV-serien Heartbeat.

- Noen av de andre spillerne har forklart sangen til meg. Det betyr mye for meg at de synger mitt navn, da det er veldig spesielt å ha din egen sang når du ikke har vært i klubben så lenge, sier Maxi om akkurat det.

- Jeg føler jeg forstår engelsk fotball bedre nå. Det tar tid å venne seg til en ny spillestil. Engelsk fotball er fysisk tøffere enn jeg var vant med, så jeg trengte litt tilvenningstid. Men nå føler jeg at jeg kjenner mine lagkamerater, og at de kjenner meg. Det bidrar til å forbedre spillet mitt, legger han til.

Argentineren kommenterer også Roy Hodgsons managerstil.

- Alle managere har sin egen stil, og manageren som ankom i sommer har en annen stil enn manageren som forlot klubben. Vi har alle måttet venne oss til det. Vi har spillerne til å klare det. Men det viktigste med en ny manager er resultatene han oppnår. Dersom vi vinner kamper og spillerne er stinne av selvtillit, er det enkelt å forandre spillestil raskt. Dersom ting går galt, blir det mye mer komplisert. Derfor var det viktig at vi slo Bolton. Det føltes som starten på vårt comeback.