- Vi kan vinne Europa League

Det er selvtillit i massevis blant Liverpool-spillerne før kvartfinalen i Europa League. Både Javier Mascherano, Daniel Agger og Lucas Leiva tror laget kan ta tittelen. Liverpool-Lille ga seerrekord.

Liverpool møter Benfica i kvartfinalen og vil i tilfelle seier ha spansk motstand i semifinalen. Fernando Torres tidligere klubb Atletico Madrid og Rafael Benitez sin tidligere klubb Valencia vil i tilfelle stå mellom Liverpool og Europa League-finalen i Hamburg 12. mai.

Daniel Agger insisterer at Liverpool FCs spillere tror de kan vinne Europa League og går til kvartfinalen mot Benfica blottet for frykt.

- Dette er det siste trofeet vi kan vinne, så vi må gi vårt ytterste for å vinne det. Vi må vise det på banen og det synes jeg vi gjorde mot Lille- Hvis du må vinne en turnering som denne, må du slå dem alle, sier den danske landslagsspilleren til lokalavisen Daily Post.

Lagkamerat Javier Mascherano er enig med Agger.

- Alle lagene som er igjen i Europa League har vist hvorfor de har kommet så langt. Alle lag vi møter vil være vanskelige. Ønsker vi å spille i finalen, så må vi fortsette å forbedre oss og forsøke å ta trinn for trinn.

Den brasilianske midtbanespilleren Lucas Leiva tror det han og lagkameratene viste på Anfield mot Lille torsdag kveld virkelig er noe å bygge på.

- Vi vet at denne turneringen er viktig og det er bare å holde det gående i turneringen. Alle vet at Anfield er et vanskelig sted å komme til og bane å spille på. Og se bare på hva Fulham gjorde i åttendedelsfinalen torsdag. Til tross for at de lå under 3-1 fra møtet med Juventus i Torino, så har de tro på å å snu resultatet og vinner 4-1 på sin egen bane i London. Det er imponerende. Hver kamp lever sitt eget liv. Det gjelder bare å ha troen, sier Lucas Leiva, som spilte en god kamp på Anfield mot Lille.

Topptall for Five
Fjernsynskanalen Five kunne notere rekordnotering i løpet av siste femårsperiode da de sendte Europa League-kampen mellom Liverpool og Lille på Anfield torsdag kveld. Fire millioner fulgte fjernsynssendringen i England.