- Vi kjempet mye bedre i annen omgang

Jay Spearing synes annenomgangen mot Napoli var en klar forbedring i forhold til de første 45 minuttene. Han er også mektig imponert over midtbanekollega Steven Gerrard. Napoli-kaptein Paolo Cannavaro var en slagen mann etter matchen.

Jay Spearing føyer seg inn i rekken av medspillere som uttrykker sin begeistring over Steven Gerrards prestasjon mot Napoli.

- Hans nærvær betyr utrolig mye. Han er trolig den beste midtbanespilleren i verden, og det viste han nok en gang i denne kampen. Han var på banen i 45 minutter og gjorde tre mål. Hans nærvær løfter hele laget, og det syntes i annen omgang. Vi gikk ut og ga alt. Stevens holdning til spillet skinner igjennom, og det påvirker alle de andre spillerne, uttaler Spearing til uefa.com.

Midtbanespilleren var imidlertid ikke spesielt godt fornøyd med førsteomgangen mot Napoli i går.

- Vi hadde alt for stor respekt for dem. Vi var på hjemmebane, men klarte ikke å komme tett nok på dem, og vi klarte aldri å utfordre dem. I andre omgang klarte vi dette. Da kjempet vi mye bedre, og det virket som de fikk panikk. Vi fikk slått flere baller fremover på banen, og det førte til de tre målene, sier han.

Napoli-kaptein Paolo Cannavaro var en slagen mann etter matchen.

- Vi spilte en meget god kamp helt til de utlignet. Naivitet førte til utligningsmålet. Det er synd, for dette var en misbrukt mulighet for oss. Vi tok ledelsen mot Liverpool, og kunne ha oppnådd noe spesielt. Kampen viste oss at dersom vi skal ta steget opp på et høyere kvalitetsnivå, så har vi ikke råd til konsentrasjonssvikt. Klarer vi å bygge vårt spill i fremtiden på prestasjonen vår den første timen her på Anfield, vil vi bli et godt lag, siteres italieneren av uefa.com.