- Vi kommer til å spille i CL

I et intervju med Guillem Balague for spanske AS, garanterer Christian Purslow at Liverpool spiller i Champions League til neste sesong med Gerrard og Torres på laget.

I forskjellige versjoner av et intervju med supportergrupperingen SOS (versjon 1 og versjon 2), gjør daglig leder Christian Purslow det klart at hovedmålet til Liverpool FC nå er å skaffe nye investeringer, bygge et nytt stadion, og med en ny arena skal man generere mer inntekter i fremtiden. Plan B er ikke like hyggelig, da det innebærer å fortsette som nå, og med den økonomien som har gjort at Liverpool ser tilbake på tre transfervinduer hvor man har solgt mer enn man kjøpt.

Dette forteller også Purslow om i et intervju med spanske AS, samtidig som han gjentar garantien fra Rafael Benitez - Liverpool kommer til å spille i Champions League også neste sesong.

Med den økonomien som klubben nå har, kan vi si at Liverpool ikke lenger er en av de fire store i England?, ble Liverpools daglige leder spurt om.

- Det er vanvittig å dra en slik slutning. Liverpool er en av de fire store klubbene i verden! Vi betaler lønn og transfers på et nivå som er topp fire i denne ligaen. Det er også det sportslige nivået vi håper å kunne opprettholde. Vårt problem er at vi ikke har to førsteellevere, slik andre klubber har. Vi har ikke kapasitet til det økonomisk.

Hvis dere ikke kvalifiserer dere til Champions League neste sesong, hva vil du si til for eksempel Torres for å overbevise ham om at klubben er i utvikling?

- Vi vil være med i Champions League, helt sikkert.

Det er blitt sagt at Gerrard og Torres kan bli solgt hvis Liverpool ikke greier å kvalifisere seg til Champions League?

- Vi er ikke en selgende klubb, absolutt ikke.