- Vi må avgjøre kamper vi leder

Rafael Benitez er opptatt av at hans mannskap må begynne å avgjøre kamper som man leder, og fokuserer på dette foran morgendagens match mot Tottenham.

- Vi befinner oss i en posisjon der det er umåtelig viktig at vi klarer å avgjøre kamper vi leder til vår fordel. Selv om vi ikke har spilt bra i våre to siste kamper, så kunne vi likevel ha vunnet dem, sier Benitez til Liverpool Echo.

- Klarer vi å gjøre det samme som vi gjorde mot Wolves og Aston Villa, vil selvtilliten komme tilbake. Vi har kanskje ikke spilt så bra, men vi er likevel ikke så langt unna å nå vårt mål om å bli blant de fire beste, legger han til.

- Det må være beskjeden til spillerne foran Tottenham-kampen. Nemlig at vi fortsatt er med i kampen om en topp fire-plassering. Vi må gå til hver eneste kamp med fokus på at vi trenger de tre poengene.

- Nå er det viktig å fremstå som sterke og solide, og dersom vi tar ledelsen må vi prøve å avgjøre kampen til vår fordel. Dette har vi ikke gjort ofte nok. Mot Reading startet vi for eksempel andre omgang veldig bra, men klarte ikke å få til den siste pasningen slik at vi kunne øke ledelsen. Hadde vi klart det, ville vi ha snakket om en helt annen situasjon. Vi vet vi må gjøre det bedre, og nå har vi snart en ny kamp der vi kan forsøke å gjøre nettopp det, avslutter Benitez.