- Vi må fortsatt ha troen

Rafael Benitez har ikke gitt opp kampen om 4.plassen selv med tap på Old Trafford. Manageren mente at diskutabelt straffespark snudde oppgjøret til hjemmelagets fordel.

- Det var en jevn kamp og vi hadde en virkelig god sjanse mot slutten for Fernando og Yossi, sa Rafa til pressen etter 1-2 mot Man U.

- Vi er skuffet. Vi skapte ikke særlig mange sjanser, men jeg følte hele tiden at vi var farlige og i slike kamper kan små detaljer være avgjørende.

- Vi fikk en flott start og Fernando scoret et meget bra mål, men vi slapp inn for tidlig. Straffesparket var vendepunktet for dem og det utgjorde en stor forskjell.

- Vi spilte bra og hadde selvtillit, og så forandrer en situasjon alt. Vi er skuffet, men du kan ikke forandre noe nå. Noen ganger går det din vei, men denne sesongen har flere ting gått i mot oss enn vi hadde forventet.

- Fra benken spurte jeg de fra TV, som fortalte meg at fellingen var innenfor feltet slik at det var straffe. Etter å ha sett reprisen selv virker det heller tvilsomt. Det er ikke klart siden det var kontakt utenfor 16-meteren.

- Vi snakket med ham i pausen, sier manageren om en Ferando Torres som virket overtent i 1.omgang. - Det er ikke lett når du har en spiller som kjemper ute på banen, og det er avgjørelser som du ikke forstår. Han var fokusert igjen etter pause og det gikk greit.

- Vi må nå holde det gående. Det vil avhenge at andre lag taper noen kamper, men vi må konsentrere oss om vår neste kamp.

- Vi må få tre poeng mot Sunderland og så får vi se. Hvis vi kan vinne våre gjenstående kamper vil vi være med å kjempe helt inn.

- Du må ha troen som manager. Etter i dag vil det bli vanskeligere, men vi må jobbe videre og tro at vi kan klare det.