- Vi må fortsette å kjempe

I neste uke møter de røde Portsmouth, Lille og Manchester United. Javier Mascherano tror laget kan heve seg, og at kampene kan vinnes. - Vi har fremdeles samme målsetning.

Etter to svake forestillinger og 1-0 tap i uke 10, er de røde virkelig nødt å vinne sine kamper i uke 11 dersom man skal ha noe å spille for resten av sesongen. På mandag kveld venter tabelljumbo Portsmouth, før man skal forsøke å snu 1-0 tapet fra Lille til seier og avansement til Europa League-kvartfinale. Noen få dager etter den kampen venter ligaleder Manchester United på Old Trafford...

- Vi har sett på egne prestasjoner. Kampen mot Lille var helt ulik Wigan-kampen. Vi vet at vi ikke spilte bra eller skapte sjanser mot Wigan, men mot Lille skapte vi endel, og burde ha scoret. Vi er nødt til å score mot Portsmouth, og vi må spille kampen mot Lille som en finale. Målsetningen vår er fremdeles den samme - ta fjerdeplassen, og å komme langt i Europa League, sier Mascherano til Liverpool Daily Post.

- Møtet med Wigan var en veldig dårlig kamp, på en veldig dårlig kveld. Vi jobbet ikke så hardt som vi burde, og kan ikke klage for at vi tapte. Lille-kampen var helt forskjellig, men vi må fortsatt forbedre oss.

Javier Mascherano mener de røde ikke fortjente å tape kampen i Frankrike.

- Det er en litt dårlig følelse, fordi vi tapte en kamp vi ikke fortjente å tape. Det var en veldig jevn kamp, men vi har fortsatt sjansen hjemme på Anfield. Jeg har tro på at vi kan klare det. Vi er bare halvveis, og vi har mulighet til å endre på det. Vi skapte sjanser i Lille, men kunne ikke score. Forhåpentligvis tar vi sjansene våre på Anfield. Det var en vanskelig gressmatte, og den var ikke god, men det var den ikke for dem heller så det er ingen unnskyldning.

- Men nå tenker vi bare på mandag. Jeg tror vi kan vinne begge disse kampene. Komme oss til kvartfinalen og ta tre poeng som vil hjelpe oss i Premier League. Det blir en veldig travel uke, med Portsmouth, Lille og Manchester United. Det er viktig at vi holder fokus, fordi vi har fremdeles alt i våre hender. Det er klart det var skuffende å tape, men vi har selvtillit og tro på at vi kan klare det. Vi har gjort det før og kan gjøre det igjen, avslutter den argentinske landslagskapteinen.