- Vi må handle!

Fernando Torres går i dag ut og sier at Liverpool må hente inn fire eller fem klassespillere i sommer for å ha mulighet til å kjempe om troféer neste sesong. - Vi er langt unna.

Liverpool har feilet på mange måter denne sesongen, og har spilt som en middelhavsfarer i forhold til topplaget man var forrige sesong. Lagets kanskje aller største stjerne går i dag ut og sier man må gjøre spillerkjøp i sommer dersom man skal komme tilbake på fjorårsnivået hvor man kjempet om tittelen.

- Det er for tidlig å snakke, men jeg tror vi fortsatt kan klare fjerdeplassen. Men for meg er ikke å kvalifisere seg for Champions League det aller viktigste. Det som virkelig er viktig er at klubben virkelig gjør en innsats for å hente inn viktige spillere som forbedrer kvaliteten på det vi allerede har, sier Fernando til den spanske avisen AS.

- Vi behøver fire eller fem toppspillere, bedre enn det vi har, for å kunne ta opp kampen og holde vår posisjon som topplag. Et lag som kommer på fjerdeplass uten å forsterke troppen vil igjen kjempe om fjerdeplass sesongen etter.

- Jeg ønsker å kjempe om ligatittelen, kjempe om Champions League-tittelen eller Europa League-tittelen - men om vi skal gjøre det trenger vi forsterkninger.

Fernando Torres legger også til at han fremdeles trives godt i klubben, og skryter av Christian Purslow som tok over jobben til Rick Parry.

- Jeg har fortsatt kontrakt her denne sesongen og tre år til. Jeg forlot hjemmet mitt, og det er klart at jeg skylder Liverpool mye og har det veldig bra her. Folk har behandlet meg som om jeg var herfra, og forhåpentligvis er også fremtiden min her. Jeg føler denne klubben fortjener å vinne igjen, men alle vet at det for øyeblikket er langt unna.

- Supporterne er bekymret for at spillere vil bort, og det er et problem når du begynner å være redd for at spillere skal forlate klubben. Det betyr at klubben ikke tar skritt fremover, men jeg synes ikke det er hva som skjer her. Siden Christian Purslow ble ansatt har klubben tatt noen store steg. Vi har fått en sponsoravtale som matcher Real Madrid sin, og ting vil gå fremover, avslutter Torres.