- Vi må slå tilbake mot Lille

Rafael Benítez er klar på at de røde må vise seg fra en bedre side i torsdagens møte med Lille i Europa League. Spanjolen dårlig at Wigan-eier uttalte seg om klubbens situasjon.

Liverpools borteform har vært et tema i 2010, hvor laget har til gode å vinne borte i ligaen. Nå håper manageren at en god kamp mot Lille kan gjenreise selvtilliten, og er klar på at Liverpool må slå tilbake.

- I de siste 5-10 kampene før Wigan viste vi karakter, og du kunne se at alle jobbet hardt for hverandre for å få gode resultater. Det som skjedde på mandag var overraskende, men forhåpentligvis var det bare en glipp og vi får se det virkelige Liverpool på torsdag, sier Rafa til Liverpoolfc.tv.

- Vi må bare fortsette, og prøve ta tre poeng i vår neste ligakamp mot Portsmouth. Men før den tid har vi Europa League. Det er helt klart at dette er en mulighet for oss til å slå tilbake og få et godt resultat, for så å være klar til neste kamp. I fotball føler du av og til at du behøver hvile, men nå tror jeg det er bedre for oss å spille kamper så fort som mulig.

Rafael Benítez var litt irritert over utspillene til Wigan-eier Dave Whelan om klubbens situasjon, og mente 75-åringen måtte heller bry seg med sin egen klubb.

- Jeg vet ikke hva som skjer, for jeg prater ikke om Wigan. Jeg foretrekker å konsentrere meg om mitt lag. Whelan burde prate om sin egen klubb, sier Rafa til SkySports.