- Vi må være modige

Owen Coyle hos Bolton forventer en vrien kamp på Anfield med en tropp som trolig blir det sammen som i seieren mot Burnley, men at man både må ha respekt og være offensive.

Etter en omdiskutert overgang fra Burnley til Bolton, og et par tidlige ligatap mot Arsenal, har det vært en god siste uke for manager Owen Coyle. Sheffield United ble slått med 2-0 i FA-Cupen og mens hans gamle fans ropte "Judas" vant man på tirsdag 1-0 hjemme mot nettopp Burnley. Et resultat som brakte Bolton over nedrykkstreken. Nå venter Liverpool på Anfield førstkommende lørdag.

- Vi har et par spillere som fikk seg smeller, noe du forventer deg etter en kamp som vi hadde denne uka, sier Coyle til Boltons hjemmeside. - De har mistet en trening men jeg har tro på at de vil bli klare til kampen mot Liverpool. Vi håper å kunne benytte sammen troppen som den vi hadde mot Burnley.

- Vi ønsker å vinne alle kamper og jo fortere du begynner å ta poeng jo bedre i en situasjon hvor vi var under streken. Det var mye positivt å ta med seg, og ikke minst det at vi fikk tre poeng og kunne holde buret rent, forteller Owen Coyle med tanke på siste oppgjør mot Burnley.

- Vi kommer imidlertid ikke til å ta av og det er fortsatt veldig mye arbeid å gjøre. Vi må prøve å få det beste ut av spillerne da vi fortsatt er i en utsatt posisjon, sammen med en rekke andre klubber.

- Det blir mange harde oppgaver og det blir knapt vanskeligere enn å reise til Anfield for å spille mot et Liverpool som er desperate etter poeng slik at de kan komme blant de fire beste.

- Det er ingen tvil at når Liverpool gir full gass, så kan Anfield virke skremmende. Uvisst av hvilken grunn har Liverpool vært mye opp ned denne sesongen, men vi må erkjenne at når de er på sitt beste er de et veldig godt lag. De viste nylig mot Tottenham hva de har kapasitet til.

- De har spillere av topp kvalitet og vi må gi dem stor respekt. Samtidig må vi reise dit og være modige, og angripe Liverpool hver gang vi har mulighet til å gjøre det.