- Vi må vise samme vilje som mot Stoke

Fabio Aurelio mener at Liverpools spillere må vise samme innsatsvilje mot Tottenham som de gjorde mot Stoke. Guus Hiddinks agent hevder å ha blitt kontaktet av Liverpool.

Fabio Aurelio mener at Liverpool må kjempe like hardt mot Tottenham i kveld som laget gjorde på Britannia Stadium i helgens 1-1 kamp mot Stoke.

- Det som skjedde i Stoke var typisk for hvordan ting har gått for oss i det siste. I motgang virker det som ingenting går din vei. Dette må vi håndtere. Vi må gå til Tottenham-kampen med samme innstilling som mot Stoke. Vi hadde den rette innstillingen. Fortsetter vi å ha det, kan vi få forandret på ting, uttaler Aurelio til Liverpool Daily Post.

- Vi stod med to ligaseire i forkant av Stoke-kampen, og hadde begynt å bygge oss opp igjen. Vi spilte ikke opp mot vårt beste, men sammenlignet med Reading-kampen var figherviljen mye bedre mot Stoke.

- Når et lag i motgang ikke har marginer og avgjørelser med seg, må det vise karakterstyrke. Vi vet at vi som lag kan komme oss gjennom denne perioden, så lenge vi står sammen og kjemper.

- Nå skal vi møte et av lagene som vi kjemper om fjerdeplassen med. Kamper mot slike lag vil ikke avgjøre hvem som ender som nummer fire, men å slå en slik motstander vil gi oss mye selvtillit. Det er hva vi trenger nå.

- En seier vil gi oss et løft med tanke på resten av sesongen, og vil bidra til at vi kjemper enda hardere i de kommende kampene.

- Vi er svært takknemlige for den støtten vi fikk fra våre supportere i Stoke. De var fantastiske. Det er til stor hjelp når de støtter oss på denne måten.

- Kveldens kamp blir den første hjemmekampen etter tapet for Reading, og vi ønsker å gi våre supportere noe å juble over.

Agent hevder Liverpool tok kontakt
Guus Hiddinks agent hevder at han har blitt kontaktet av Liverpool FC. Cees van Niuwenhuizen påstår at hans klient har fått en rekke jobbforespørsler, deriblant fra Liverpool.

- Jeg har snakket med representanter for fire klubber og fem landslag, uttaler Van Nieuwenhuizen til Sovetskiy Sport.

- Nesten alle disse mulighetene har blitt nevnt i pressen tidligere - Manchester City, Liverpool, Juventus og flere. Men vi har ikke hatt konkrete forhandlinger med noen av dem, legger han til.

- Det vi har sagt til alle som har vist interesse, er at vi først må ha samtaler med den nye presidenten i det russiske fotballforbundet om Guus sin fremtid som landslagsjef for Russland.

Det russiske fotballforbundet skal velge ny president den 3.februar. Sergey Fursenko er klar favoritt til å vinne valget, og Hiddink ønsker samtaler med Fursenko i løpet av de kommende dagene. Fursenko skal ønske at Hiddink fortsetter som landslagssjef til midten av juli, og kanskje også enda lenger.

Hiddink takket blant annet nei til Manchester City i forkant av at Roberto Mancini ble ansatt som City-manager, fordi tidspunktet ikke var det riktige. 63-åringen skal ivre etter å jobbe i England igjen, men ønsker i så fall velsignelse til dette fra Chelsea-eier Roman Abramovich.