- Vi skal gi Chelsea kamp

Roy Hodgson lover at Liverpool skal gi Chelsea hard kamp om poengene søndag ettermiddag. Chelsea-keeper Petr Cech mener det er hjemmelaget som har presset på seg. Howard Webb dømmer matchen.

- Dette er en kamp vi ser frem til. Jeg kan garantere våre fans at Chelsea ikke vil reise herifra uten å ha møtt tøff motstand. Jeg kan dog ikke love at vi vinner kampen, uttaler Hodgson til Press Association.

- Vi må forsvare oss skikkelig, og håndtere deres spisser. Men dersom Carlo Ancelotti og hans spillere så oss mot Napoli, vil de nok være på tå hev for å stoppe karer som Gerrard, Torres og Maxi. Vi utgjør nemlig også en trussel, legger han til.

- Vi håper at vi unngår det som skjedde mot Manchester United og Arsenal, hvor vi spilte meget godt uten å få særlig betalt for det i form av poeng. Vi håper at lykken står oss bi denne gangen, og at vi skal ta alle tre poengene, avslutter han.

Chelsea-keeper Petr Cech mener at presset ligger på nettopp Hodgson og hans menn foran søndagens kamp på Anfield.

- Dersom Liverpool virkelig ønsker å konkurrere om de fire øverste plassene på tabellen, må de begynne å vinne kamper. Og de må vinne kamper mot sterke lag. Den første av denne typen er mot oss, men vi leder ligaen og ønsker å befinne oss i den posisjonen også etter kampen, uttaler Cech til Daily Telegraph.

Men trass i Liverpools svake sesongstart, innser målvakten at de røde kan være en vanskelig motstander på søndag.

- De har fortsatt en veldig god tropp, og de besitter fortsatt kvaliteter til å kjempe om en plass blant de fire beste. Men når du har fått en så dårlig start på sesongen som de har, blir det selvsagt vanskeligere. Nå må de prøve å ta igjen tapt terreng hele tiden.

Cech mener for øvrig at kollega Pepe Reina er Liverpools viktigste spiller.

- Jeg tror han er årsaken til at de har kjempet om en plass blant topp fire tidligere sesonger. Etter at Pepe kom til Liverpool i 2005 har han vært briljant, og jeg mener han er en av årsakene til at de virker solide bak. Liverpool kan stole på ham.

Chelsea-keeperen innser imidlertid at uroen rundt Tom Hicks og George Gilletts eierskap kan være en av de viktigste årsakene til Liverpools nedtur.

- Jeg tror det er mye som har foregått både på og utenfor banen, så nå må de jobbe seg tilbake igjen. De siste par kampene har de klart seg ganske bra. De vant mot Bolton, og jeg tror de har en plattform å bygge videre på.

Howard Webb dømmer søndagens kamp på Anfield. Darren Cann og Trevor Massey er assistentdommere, mens Mike Jones er fjerdedommer.