- Vi skal kjempe videre

Steven Gerrard var glad for å være tilbake på banen igjen etter sin hamstringskade, i kveldens målløse kamp i Wolverhampton. Kapteinen lover at spillerne vil kjempe videre for å ta fjerdeplassen.

Gerrard spilte hele kampen på Molineux i kveld, og selv om det ikke ble seier mener kapteinen at det var positive ting å ta med seg videre fra denne kampen.

- Det ble en frustrerende og vanskelig kamp i kveld. Wolves forsvarte seg bra, og det var vanskelig å få pasningsspillet til å gli på den dårlige gressmatta, uttaler kapteinen til Liverpoolfc.tv.

- Vi er fornøyd med måten vi forsvarte oss på som et lag. Vi er ubeseiret på 4-5 ligakamper nå. Vi er vanskeligere å beseire nå. Tidligere i sesongen ville vi ha tapt denne kampen 1-0, men jeg tror vi er på rett vei nå, legger han til.

- Vi vil kjempe videre for å ta fjerdeplassen. Vi står foran et par hjemmekamper nå, og dersom vi kan holde koken og ta maksimalt med poeng fra disse vil vi knappe inn på forspranget. Vi skal fortsette å kjempe og fortsette å forsvare oss bra, og da vil resultatene bli bedre.

Gerrard kjente ingenting til hamstringskaden som har holdt ham på sidelinja de siste par ukene.

- Det var godt å være tilbake, men det var skuffende å ikke vinne kampen. Det er fint å være tilbake i spillergruppen igjen, og nå ser jeg frem til neste kamp. Fysioterapeuten sa det ville gå 2-3 uker før jeg kunne spille igjen etter MR-undersøkelsen, men skaden har blitt leget raskere og jeg hadde ingen problemer med hamstringen i kveld. Det er jeg virkelig glad for.