- Vi skal reise oss

Jamie Carragher ser allerede frem til neste sesong og få orden på Liverpools sportslige problemer. Spillere som ikke ønsker å ofre seg for klubben, skal de røde klare å erstatte. Tror på en god sesong.

Jamie Carragher er på treningsleir med England, men han har allerede begynt å tenke på neste sesong med klubblaget. Visekapteinen ønsker å legge 2009/10 bak seg fortest mulig.
- Straks kampen mot Hull var ferdig, ønsket jeg å begynne på neste sesong. Det beste er å glemme den og komme seg videre, uttaler Carragher.

- Jeg vet hvordan det er etter en svak sesong. Det er mye negativitet. Vi har hatt det hele sesongen. Jeg er sikker på at det blir slik igjen i sommer.

Jamie Carragher har hele karrieren spilt for Liverpool, og har også i fremtiden tenkt å vise sin hengivenhet overfor klubben. Han vet at klubben vil overleve selv om enkelte spillere kanskje forsvinner til sommeren.
- Selvsagt ønsker jeg å nyte VM og gjøre det bra, men jeg klarer ikke å vente med å komme tilbake til Liverpool og få orden på ting, fortsetter Carragher.

- Jeg vil at folk som ønsker å være der skal komme tilbake. Hvis noen ikke ønsker å være der, så er det ikke et problem. Ingen er større enn Liverpool Football Club.

- Folk snakker alltid om at det er slutten for Liverpool når spillere reiser. Slik er det ikke. Bedre spillere enn de vi har her har reist og vi har erstattet dem, men vi vil starte neste sesong med de spillerne som ønsker å gjøre det bra.

- Alle trofeene og de store kveldene jeg har hatt har vært med Liverpool. 90% av menneskene jeg prater med i telefon er knyttet til Liverpool. Jeg er bare følelsemessig involvert. For en lokal gutt er det stort for meg. Jeg er sikker på at vi vil gjøre det bra neste sesong.