- Vi skal slå Lille

Glen Johnson mener at Liverpool nå regelmessig må finne den spillegleden man hadde mot Portsmouth. Høyrebacken tror Alberto Aquilani vil bli en god spiller for Liverpool.

Det var riktignok mot bunnlaget mot Portsmouth, men 4-1 seieren sist mandag viste et offensivt spill og en spilleglade men ikke har vært bortskjemt med å få servert av Liverpool denne sesongen. Nå gjelder det å følge opp i kveldens kamp mot Lille, hvor de røde skal snu 1-0 og følgelig må score og vinne for å avansere til kvartfinalene.

- Vi spilte bra mot Portsmouth, viste at vi hadde selvtillit og greide å vise spilleglede ved å score noen mål før pause, sier Glen Johnson til Liverpool Echo. Høyrebacken er en av flere offensivt anlagte spillere som nå er friskmeldt og tilbake på laget.

- Måten vi spilte på er hvordan Rafa alltid legger opp til. Forskjellen var bare at guttene fikk mer selvtillit til å spille ut. Det er noe vi må få til regelmessig. Spillerne klødde seg også i hodet over hvordan man kunne spille mot Wigan.

- Slik kan fotballen være, den ene uka er du glimrende den neste er du det ikke. Vi vet imidlertid at vi nå må spille slik som vi gjorde sist hver eneste uke. Det vil bli vanskelig mot Lille, vi vet de er et godt lag, men det er opp til oss nå.

- Vi ser ham på trening hver dag slik at vi vet at han er en veldig god spiller, sier Johnson om Alberto Aquilani. Italieneren som ble handlet inn dyrt i sommer og først mot Portsmouth virkelig fikk vist noe av det han kan.

- Det er imidlertid hardt å komme innpå i kamper hvis du ikke spiller regelmessig, da skarpheten og selvtilliten ikke er der, forklarer Glen om årsaken til at lagkameraten har slitt.

- Du kunne se mot Portsmouth noe av hva Alberto Aquilani står for, men det var ingen overraskelse for oss. Det var flott for fansen å endelig få se det, og forhåpentligvis kan det fortsette.

- Han er en hyggelig kar, som jeg trives å være i sammen med og av og til går vi ut og spiser sammen. Alle de andre spillerne var vært hyggelige mot oss, men det har trolig vært lettere for meg å etablere meg siden jeg kunne snakke engelsk.

- Han lærer imidlertid raskt og jeg er sikker på at det vil gå bra. På lang sikt kan han bli en veldig god spiller for Liverpool, han har kvalitetene men behøver bare å få selvtilliten.

- Han behøvde den kampen mot Portsmouth, noe som også gjaldt for fansen og alle rundt ham. Vi må nå bare ta en kamp av gangen. Den neste er mot Lille, og den skal vi vinne.