- Vi skapte mer enn Liverpool

Allardyce mener Blackburn skapte flere sjanser enn Liverpool. Med en målscorer på laget, ville de fått poeng. Allardyce forsvarer sine kommentarer. Ser ingen problemer med Dioufs oppførsel.

Blackburn presset hardt på i sluttminuttene, og Chris Samba var svært nær utligning. Pepe Reina reddet imidlertid mesterlig. Blackburn-manager Sam Allardyce mener at Lancashire-klubben manglet litt kvalitet i angrep.

- Det er ikke ofte man kommer til Liverpool og faktisk skaper flere sjanser enn dem, uttaler Allardyce.

- Vi klarte ikke å vinne fordi vi ikke hadde en målscorer. De hadde Torres og Gerrard, som er topp kvalitetsspillere som får en halvsjanse og scorer.

- Vårt problem er at vi ikke hadde en målscorer til å avslutte vårt gode arbeid og sjanser. Hvis vi hadde hatt det, ville vi fått minst uavgjort.

- Det har vært melodien på bortebane hele sesongen. Det var skuffende at vi ikke konvertere en av våre sjanser i starten før Gerrards åpningsmål.

- I 2.omgang gjorde vi igjen mer enn dem, men våre feil foran mål ble kostbare.

Det var til tider het temperatur på Anfield i går, og det kokte nærmest over da El-Hadji Diouf kom meget sen inn i en takling på Steven Gerrard. De to spillerne diskuterte heftig, og måtte skilles på vei til garderoben i pausen. (artikkelen fortsetter under bildet)

- I dag fikk vi fem gule kort og 25 frispark i mot oss, noe som gir et feil bilde av hvordan vi spilte, uttaler Allardyce.

- Vi kom ikke hit og klamret oss fast, så fem gule kort og 25 frispark reflekterer ikke bilde av kampen. Vi kom hit og dominerte i lange perioder. Vi skapte mange, om ikke flere, sjanser enn Liverpool

- Normalt ville vi kommet hit og måtte forsvart oss desperat, noe som vanligvis resulterer i flere frispark, men det var ikke tilfelle.

- Men dessverre når vi kommer til steder som dette, er de veldig flinke til få tingene sin vei.

Diouf fikk en advarsel av politet på grunn av sin oppførsel.

- Om Diouf oppførte seg dårlig? Så Steven Gerrard sa ingenting til ham? svarte Allardyce.

- Jeg kommer ikke til å svare på det fordi det er et diabolsk spørsmål.

- Jeg har ingen bekymringer for Diouf. Han får alltid tilskuerne til å kjempe med naturen av de problemene han selv har forsårsaket tidligere. Men jeg ser ingen egentlige problemer.

Allardyce brukte noe tid etter kampslutt på å forsvarere kommentarene han kom med i oppladningen til kampen.

- Det var bare fordi Liverpool langer ut mot meg og fordi jeg er berettiget til å svare når jeg blir kritisert av Rafa Benitez, utdyper Allardyce.

- Hvis dere ikke har forstått det de seneste årene, må dere ha blitt ført bak lyset.

- Ikke denne gangen, men mange andre ganger har jeg blitt kritisert personlig av manageren. Alt jeg sa var at de fikk seks gule kort mot Manchester City borte, så drar de i land seirer nå istedenfor det flytende spillet de fremviste i fjor.