- Vi tar Europaligaen på alvor

Emiliano Insua var tilstede på dagens pressekonferanse på Anfield sammen med Rafael Benitez. Forsvarsspilleren avviser at Liverpool kommer til å ta lett på Europaligaen.

- Dette er en av de viktigste kampene for oss nå. Det er ikke Champions League, det vet vi, og jeg skal innrømme at det blir litt merkelig for oss å spille i Europaligaen, sa argentineren til det fremmøtte pressekorpset i forkant av kampen mot Unirea Urziceni i morgen kveld.

- Vi kommer til å gå til verket som om det var en Champions League-kamp, og vil forsøke å vinne her på Anfield.

- Alle spillerne ønsker å vinne denne turneringen, men vi kan ikke tenke for langt frem. Vi må kun fokusere på neste kamp, og prøve å vinne den.

- Det er noen gode lag som har kommet ned fra Champions League, så Europaligaen blir veldig viktig både for oss og disse andre klubbene som røk ut av Champions League.

- Vi kjenner til noen av Unireas spillere. De har en argentiner på laget som jeg kjenner til, Brandan, så litt vet vi om dem. Vi har sett noen av kampene deres. De har et veldig bra lag, som er godt organiserte og gode på kontringer. Vi må være forsiktige med å presse dem for høyt. Men vi har supporterne bak oss, og går for seier.