- Vi trenger nye investorer og spillere

Benítez innrømmer at Liverpool har behov for nye investeringer og spillere for å kunne bli en bedre utfordrer til ligatittelen. Uten investorer blir det vanskelig å ta et steg fremover.

Rafael Benítez kunne på dagens pressekonferanse på Anfield si seg svært enig i mange av Fernando Torres' uttalelser om at Liverpool ikke har klart å følge opp den gode fjorårssesongen. Benítez mener det er helt nødvendig å få inn nye investorer for å få klubben videre.
- Jeg er enig med Fernando i mye. Han sier at det er synd vi avsluttet forrige sesong med 86 poeng uten at vi har vist fremgang nå, uttalte Rafael Benítez ifølge Press Association.

- Vi har behov får å signere noen spillere. Vi trenger å få inn penger. Vi trenger en investor, og da kan vi utfordre på en bedre måte.

- Spillerne jobber så hardt. De føler at vi kan klare mer.

- Her om dagen (mot Birmingham) følte Fernando seg virkelig sliten. Han forsøkte, og det gjorde også andre spillere. Uten investor vil det bli vanskelig å ta et steg fremover.

Liverpool ligger under 1-2 etter det første møtet med Benfica, men Europa League er den eneste muligheten for å vinne et trofé denne sesongen.
- Vi skal forsøke å gjøre vårt beste for å vinne i morgen. Forhåpentligvis kan vi få regnskapet i balanse i år. Vi må prestere på banen og skape en bedre situasjon for nye investorer.

Benítez ønsket ikke å kommentere om George Gillett og Tom Hicks har kommet med noen indikasjoner på om nye investorer er på vei.
- Jeg forstår spillerne. Vi må holde sammen og forberede oss til Europa League-kampen.