- Vi var under press

Lucas Leiva innrømmer at spillerne nok var preget av de dårlige resultatene og den vanskelige sesongstarten, men at seieren mot Blackburn vil ha gitt fornyet selvtillit.

- Vi var presset, men det viktige var at vi aldri ga opp, sier den 23-årige brasilianeren til LFC TV.

- Mot Blackburn viste vi den riktige mentaliteten og gjorde en meget god 1.omgang, og åpnet også sterkt etter pause. Vi skulle gjerne også ha holdt buret rent, men det ble seier og det var det viktigste.

- Jeg var fornøyd med min egen innsats og synes jeg gradvis har blitt bedre i Liverpool, sier midtbanespilleren etter hva som kanskje var hans beste kamp i helrødt.

- Det er klart at humøret i troppen nå er blitt bedre. Vi har vært i vanskelig periode, men nå kan vi gå til neste kamp med mer selvtillit.

- Det var mange forandringer i sommer, og også flere spillere som kom sent tilbake fra VM. Når du får en ny manager, med sine egne ideer, da vil det ta tid for han greier å få disse fram til spillerne. Når du i tillegg får en dårlig start med svake resultater, da vil de negative overskriftene komme og som igjen vil medføre ekstra press.