- Vi virket trøtte

Roy Hodgson syntes at hans disipler virket slitne i kveldens 1-1 kamp mot Wigan på DW Stadium. - Vi fortjente ikke å vinne denne kampen, sa han til pressen etter kampslutt. Raul Meireles ble byttet ut fordi han kastet opp.

- Vi virket trøtte i kveld, og jeg synes ikke pasningsspillet vårt var i nærheten av å være så bra som jeg forventet at det skulle være. Vi hadde en god start, og en god avlustning på kampen, men mellom dette var vi i lange perioder langt unna det jeg forventer av oss. Jeg tror vi må si oss mer enn fornøyd med det ene poenget vi fikk fra kampen, konkluderte Liverpool-manageren.

- Scoringen vår var vidunderlig spill fra to enestående spillere. Det var en fabelaktig pasning og en vidunderlig avslutning som ga oss ledelsen. Men vi klarte ikke å bygge videre på scoringen. Selv om det var perioder der vi hadde rimelig god kontroll, så var det også lange perioder, spesielt fra start av i annen omgang, hvor vi bare inviterte Wigan inn i kampen.

- Vi ga bort ballen hele tiden, noe de utnyttet og utlignet. Vi presterte bedre mot slutten, og var kanskje litt uheldige da Stevens skudd traff undersiden av tverrliggeren. Men det ville ha vært urettferdig for Wigan om vi hadde vunnet.

Pressen ville vite hvorfor Liverpool ikke klarte å prestere som mot Chelsea.

- Jeg mener det skyldes kampene mot Napoli, Blackburn, Bolton og Chelsea – kamper vi har spilt med den lille spillertroppen vi har. Vi har fem skadede spillere for øyeblikket. Vi avsluttet kampen med Martin Kelly, Jonjo Shelvey og Nathan Eccleston ute på banen. Det er hva vi har for øyeblikket. Forhåpentligvis får vi noen av de skadede spillerne tilbake snart.

- Johnson er ikke skadefri. Jeg overvurderte hans korte treningsøkt, og undervurderte hva som ville skje neste dag. Han var ikke skadefri.

- Nå må vi jobbe hardt for å få spillerne tilbake i den riktige fysiske og mentale tilstand før en ny tøff bortekamp mot Stoke.

- Jeg visste denne kampen ville bli vanskelig, fordi Wigan er ikke noe dårlig lag i det hele tatt. De har ikke hatt noen god start, men viste at de er et godt fotballag ved flere anledninger i kveld.

Hodgson ble også spurt hvorfor Raul Meireles ble byttet ut etter første omgang.

- Han kastet opp. Jeg vet ikke hvor lang tid det vil ta før han er frisk igjen. Han følte seg dårlig da han varmet opp foran kampen, og kastet opp. Han ønsket å spille, og klarte å fullføre første omgang. Men i pausen kastet han opp igjen, så da hadde jeg egentlig ikke noe annet valg.