- Viktig å få Skrtel tilbake

Martin Skrtel kan være tilbake i full trening igjen i løpet av neste uke, og Sammy Lee tror at slovaken kan bli viktig i sesonginnspurten. Lee er også glad for at Glen Johnson er tilbake i form.

Midtstopper Skrtel pådro seg som kjent et metatarsalbrudd i høyre fot i 3-1 seieren over Unirea i Bucharest den 25.februar. Denne uken var han tilbake i løpetrening.

- Skrtel var tilbake i løpetrening i går. Det var første gang han kunne løpe igjen etter skaden, noe som er stor fremgang. Men det vil ta en stund før han kan spille kamp igjen, erkjenner assistentmanager Lee til Liverpoolfc.tv.

- Det er fint bare å se han løpe rundt ute på banen igjen. Når han kommer tilbake i spill vil det gi oss alle et stort løft. På dette stadiet av sesongen trenger du flest mulig spillere friske og raske, legger han til.

Sammy Lee er også glad for at Glen Johnson begynner å finne formen igjen. Høyrebacken var som kjent også ute en lengre periode med skade.

- Glen gjør det stadig bedre, det er sikkert. Det er alltid rom for forbedring hos alle våre spillere. Higer du ikke etter å bli bedre, vil utviklingen stoppe opp. Glen er en flott gutt, som alltid er ute etter å bli bedre.

- Han pådro seg en alvorlig skade, som holdt ham utenfor en god stund. Men nå begynner han å finne tilbake til en form han kan være bekjent av. Han er energisk, har friske bein og kommer seg fremover. Han har potensial til å legge mange målgivende pasninger, og han kommer seg også til målsjanser selv. Han er veldig vanskelig å stoppe når han er på sitt beste, og han forsvarer seg også godt.

- Vi har alle mer å gi. I fotballyrket har du ikke råd til stå stille utviklingsmessig.