- Viktig å slå raskt tilbake

Tidligere Liverpool-manager Roy Evans mener det er svært viktig at Liverpool slår tilbake neste sesong, etter sjuendeplassen i år. En plass blant topp fire i 2010/11 er kravet han stiller til den nye manageren.

- Man må sørge for at vi kommer inn blant de fire beste igjen neste sesong. Nesten alt som kunne gå galt, gikk galt sist sesong. Men vi har fortsatt en sterk ryggrad i laget, og klarer vi å holde på disse spillerne, bør vi kunne slå tilbake, sier Evans til LFC Weekly.

- Vi må slå tilbake med en gang, ellers kan det bli mye vanskeligere å oppnå noe i ligaen i fremtiden.

- Ideelt sett bør klubben få inn en ny manager som oppmuntrer til offensiv og angrepsvillig fotball, og som i tillegg er sterk taktisk. Jeg ønsker å se at spillerne får tillit til å ta de riktige avgjørelsene ute på gressmatta.

- I moderne fotball ser det ut til at managerne tar alle avgjørelsene, men dersom du henter inn kvalitetsspillere, hvordan kan da folk som meg selv, eller Rafa for den del - folk som selv var begrensede fotballspillere - fortelle dem hva som skal gjøres? Som manager må du stole på spillerne dine.