- Viktig for meg å være der

Steven Gerrard fikk vært med i hyllesten av Jamie Carragher i går, til tross for at han er på landslagssamling med England. Han var glad for å kunne delta på kameratens testimonial.

Fredag kveld spilte Steven Gerrard hele kampen da England slo Bulgaria 4-0 på Wembley. Lørdag formiddag var han tilbake på Melwood for å spille i Jamie Carragher sin testimonial, til tross for at han igjen har en viktig landskamp borte mot Sveits på tirsdag. Liverpool-kapteinen spilte et kvarter, og var glad for at han fikk anledning til å delta.

- Jeg koste meg. Kampen ble spilt i et brukbart tempo, og normalt er det gåtempo i testimonialer. Men vi må gi skryt til Everton. De kom med et bra lag og alle moret seg, sier Gerrard til Liverpoolfc.tv.

- Det var viktig for meg å være involvert, fordi jeg er så nær med Jamie. Ikke bare som en lagkamerat, men også som en venn. Jeg ønsket å være her, fordi vi har spilt sammen så lenge.

- Planen var at vi skulle ha nedvarming med England på lørdag, og så skulle vi få resten av dagen fri. Så jeg spurte om lov til å fly frem og tilbake og gjøre en liten inntreden, og Fabio sa det var greit. Jeg er sikker på at hans avgjørelse var basert på at vi slo Bulgaria 4-0 først!

- Jeg tror Carragher elsket begivenheten. Det gikk perfekt for seg, og han fortjener det. Det var en fin måte for klubben å takke Jamie på for alt han har gitt.

I tillegg til Gerrard, var spillere som Luis García, Jerzy Dudek, Michael Owen, Emile Heskey, Steve Finnan, Stephen Warnock, Stephen Wright, Danny Murphy, Gary McAllister og Jason McAteer med i troppen.

- Det var også fint å se igjen noen spillere jeg ikke har sett på mange år, og spillere som Gary Mac og Jason McAteer som jeg spilte sammen med tidlig i min karriere. Det var mye vitsing utpå der, og fantastisk å kunne være med.

Kapteinen selv er usikker på om han kommer til å ha en testimonial.

- Jeg er ikke helt sikker - du må spørre klubben om det! Jeg tror du får dem for å ha spilt for klubben i 10 år, noe jeg allerede har gjort, men det haster ikke.

- Nå har jeg viktigere ting å bry meg om, men kanskje jeg får en i fremtiden? Vi får se, avslutter han.