- Vil angripe uten Torres

Rafael Benitez hevder at man vil angripe og gå for seier mot Manchester City, selv om Fernando Torres fortsatt er uaktuell. Ingen nye skader.

Mange vil nok anta at Rafael Benitez vil bringe inn Lucas igjen til søndagens kamp mot Manchester City, og benytte brasilianeren sammen med Javier Mascherano i en noe mer forsiktig oppstilling enn hva tilfellet var mot Unirea. Maxi Rodriguez kan også komme inn på laget igjen, enten for Albert Riera eller David N'Gog. Rafa hevder at man vil være offensive i hva han tror blir en åpen kamp mot ligarivalen, men legger til at en må finne den riktige balansen mellom å angripe og å forsvare seg.

- Det vil bli en veldig viktig kamp for begge lag, fortalte Rafa til pressen i går kveld. - Vi vet ut fra ligaposisjonen at vi begge kjemper sammen med Tottenham og Aston Villa, slik at vi må bare holde det gående.

- Vi vil prøve å vinne. Hvis du ikke kan det er det bedre å ikke tape, men det viktige for oss er å prøve å vinne. Vi vil prøve å angripe og vi vet at vi må score mål hvis vi skal ta tre poeng.

- Du vet aldri hvordan du kan vinne. Noen ganger kan det være ved hjelp av kontringer, noen ganger gjennom å angripe, slik at vi vil prøve å finne den rette balansen. De er et angripende lag og vi må også angripe, slik at jeg tror det vil bli en åpen kamp.

- Alle lagene har brukt en del penger, slik at presset er på oss alle, svarte manageren på spørsmål om det var mest press på Liverpool og City blant lagene som kjemper om å bli nr.4 i Premier League.

- Vi har mange kamper å spille og hver kamp er viktig, ikke minst når du spiller mot et lag som er nær deg på tabellen.

- De har andre gode angripere, slik at jeg tror de har nok kvalitet i troppen og kan erstatte Tevez med en annen god spiller, kommentere Benitez på muligheten om at Carlos Tevez ikke skal spille. - Jeg vil være fornøyd dersom de skulle savne ham, men jeg kan bare gjenta at de har kvalitet i troppen.

Liverpools spanske sjef bekreftet at Fernando Torres ikke vil være med til Manchester, men at det samtidig ser bra ut etter gårsdagens kamp mot Unirea.

- Det var noen som fikk smeller, men det skal ikke være noe alvorlig.