- Vil bytte Babel med Kenwyne Jones

Tony Barrett i The Times hevder at Rafael Benítez forsøker å få til en byttehandel med Sunderland som vil resultere i at Ryan Babel og Kenwyne Jones bytter klubber.

Ryan Babel er utelatt fra Liverpools tropp til lørdagens kamp mot Stoke på Britannia Stadium, en avgjøresle som har overrasket spilleren. Det førte til at han lot sin frustrasjon komme til uttrykk på Twitter.

Allerede før Benítez hadde tatt ut kamptroppen, jobbet han med en avtale for å hente Kenwyne Jones til Anfield og la Babel gå motsatt vei til Sunderland, skriver Tony Barrett i The Times. En permanent avtale skal være mest sannsynlig løsning, men et byttelån vurderes også.

Liverpools manager skal være ivrig etter å fortsterke angrepet etter at Fernando Torres vil være ute med en kneskade i seks uker. Kenwyne Jones skal ha kommet på kant med ledelsen på Stadium of Light, og landslagsspilleren for Trinidad & Tobago er derfor gjort tilgjengelig for en overgang av manager Steve Bruce, og det bare 12 måneder etter at han ble beskrevet som "untouchable" av Sunderland-formann Niall Quinn.

På et tidspunkt avslo Sunderland et bud på £16M fra Tottenham for Jones, men det er ikke like stor vilje til å beholde 25-åringen nå. Jones har scoret seks mål på 16 kamper i Premier League denne sesongen.