- Vil ikke bytte Torres med Rooney

Rafael Benitez vil ikke bytte spisser foran møtet med toppscorere i morgen. Ryan Babel håper på en god avslutning som også kan ende med spill i VM.

- Kan slå alle
Wayne Rooney er toppscorer i Premier League denne sesongen med hele 25 mål. Fernando Torres er litt nede på lista med 15 ligascoringer, men det tallet blir bedre når en legger til at spanjolen bare har startet 17 kamper i 2009/10. To av verdens beste spisser er på hver side av banen i morgen på Old Trafford, men Rafael Benitez ville ikke vært interessert i å bytte bort sin angrepsjuvel.

- Ville jeg ha byttet? Nei, fastslår Rafa. - Fernando er en fantastisk spiller, i likhet med Rooney. Det er ingen tvil om at Rooney er veldig, veldig god.

- Men Fernando er vår spiller. Fansen elsker ham her og vi ønsker å beholde ham veldig lenge. Han er veldig viktig for oss og hvis han hadde vært frisk hele sesongen ville gapet mellom oss og toppen vært betydelig mindre, det er det ingen tvil om.

- Dette er enorme kamper, sier Benitez foran rivalenes møte i Manchester. ? Hvis Gerrard og Torres er helt kampklare, kan de forandre kamper og vinne kamper.

- Hvis laget arbeider hardt og de er i form, da kan vi slå alle.


Ryan ser fram mot innspurt
Ryan Babel har startet begge kampene for Liverpool denne uka, og virker å være i en sterkere posisjon i forhold til regelmessig spilletid for de røde enn på lenge. Nå ønsker nederlenderen på en god avslutning for sin klubb, og som også kan åpne for en fin sommer med Nederland i Sør-Afrika.

- For alle spillere er det bra hvis du får sjansen til å vise deg fram i kamper, og det gjelder også for meg, understreker 23-åringen.

- Jeg håper jeg kan få vist meg fram mer og forhåpentligvis gi noe tilbake til supporterne. Du vil sakte men sikker få tilbake selvtilliten når du spiller flere kamper.

- Fansen forventer at jeg alltid skal drible og utfordre. Det er ikke alltid mulig, men jeg vil prøve å gjøre det så ofte jeg kan da det også er hva jeg ønsker å gjøre.

- Jeg var glad for å få tillit fra start også på torsdag. Hvis jeg spiller mange kamper har jeg kanskje også en god mulighet til å få være med til VM.