- Viser at klubben mener alvor

Jamie Carragher er enda en som går ut og hyller signeringen av Joe Cole. Han sier dette viser at de røde mener alvor. Figueroa på ønskelisten. Spirit of Shankly misliker økningen av billettprisene, der toppkampene blir opp mot £6 dyrere kommende sesong.

Stort sett alle virker å være fornøyd med nyheten om at Joe Cole har signert en fireårskontrakt med de røde. Jamie Carragher er sistemann til å fortelle hva han synes om sin nye lagkamerat.

- Det er strålende nyheter, og viser at Liverpool mener alvor. Vi har hentet en internasjonal toppspiller, som virkelig har vært viktig for Chelsea. Mange klubber ønsket å hente han, og det er et kupp for oss at han ønsket å komme hit. Du må gi manageren og styret et klapp på skuldra for å ha overbevist han om å komme, sier Carragher til Liverpool Echo.

- Joe er en jeg har kjent lenge fra spill med England. En er en god mann å ha i stallen, han mingler bra og er en flott karakter. I tillegg er han en utrolig fotballspiller. I spillet nå trenger du angripere som kan operere i to eller tre forskjellige posisjoner, og Joe kan det uten problemer. Han kan spille til høyre, sentralt, eller til venstre.

- Alle supportere jeg har pratet med er storfornøyd, og spillerne er det samme. Det har gitt alle et løft, akkurat på riktig tidspunkt. Han er en spiller med ferdigheter som får supporterne til å reise seg fra setet, og jeg er ikke i tvil om at han vil gjøre det her. Det at vi har fått han har gitt alle et løft i rundt om i byen. Det er gode nyheter, og forhåpentligvis har vi mer i vente. Dette var den type signering vi trengte.

Claire Rourke i LFCTV melder på Twitter at Joe Cole akkurat nå trener med sine lagkamerater for aller første gang.

Figueroa på ønskelisten
Det har vært mye prat om venstrebackposisjonen i Liverpool. Etter salget av Andrea Dossena i januar, at Fabio Aurelio sin kontrakt gikk ut forrige måned, og når nå Emiliano Insua blir klar for Fiorentina, har ikke de røde flere utpregede rutinerte venstrebacker. Både Jamie Carragher og Daniel Agger har vist tidligere at det er en posisjon de behersker - men at en ny venstreback nå bli Roy Hodgsons hovedprioritet på overgangsmarkedet er det liten tvil om.

Et navn som har dukket opp mye i hele sommer er Wigans Maynor Figueroa. Figueroa spilte for Honduras i VM, og Liverpool Echo bekrefter i dag at det er en mann Liverpool jakter.

27-åringen er kjent for sin gode venstrefot, og har kontrakt med Wigan ut 2012-sesongen.

Misliker økte billettpriser
I går offentliggjorde Liverpool FC billettprisene for hjemmekampene neste sesong. På de såkalte gruppe A-kampene, mot de største lagene, vil økningen i billettprisene på enkelte tribuner være hele 15%. Det vil koste opp mot £45 for en enkeltbillett for de største kampene neste sesong.

- De har gjort det for å tjene mer penger, fordi klubben har enormt med gjeld og taper penger. Jeg kan tenke meg at mange supportere lure på hvordan klubben kan rettferdiggjøre det. Det er mye sinne på grunn av dette allerede. Mange lurer på om de i det hele vil gå på Anfield med disse prisene, og jeg tror det kan bli noen tomme seter, sier Spirit of Shankly-talsmann James McKenna til Liverpool Echo.