- Vurderer alle muligheter i stadionsaken

Cllr Joe Anderson i Liverpool kommune har møtt Liverpools eiere New England Sports Ventures og diskutert stadionsaken. Eierne vil komme tilbake når alle muligheter er vurdert, også stadiondeling med Everton.

Liverpool kommune har oppfordret Liverpools eiere New England Sports Ventures til å ta en avgjørelse om de skal bygge nytt stadion eller renovere nåværende anlegg. Cllr Joe Anderson møtte NESV før Blackburn-kampen for å diskutere saken. På møtet var NESV representert ved formann Tom Werner, daglig leder i Boston Red Sox Sam Kennedy og Liverpools nye styremedlemmer David Ginsberg og Michael Gordon.
- Møtet gikk meget bra. Jeg lot dem få vite hvordan kommunen og beboerne i Anfield har tatt ekstra skritt for å gjøre parken tilgjengelig og hvordan vi har ventet så lenge for at ting skal skje, sier Anderson til Click Liverpool.

- Jeg sa jeg ikke kunne gi løfter om tid som ikke virkelig var nødvendig eller overdrevet. De har med rette bedt om litt tid for å vurdere den økonomiske situasjonen og for oss å være tålmodig.

- Vi diskuterte banedeling som en av mange muligheter. Alt i alt ønsker de å se tilstanden på Melwood og stadion, og vi kan se frem til et positivt forhold til dem.

- Jeg har ikke tenkt å komme med ultimatum, men de vet hvor bestemt jeg er på å få fremgang.

Anderson skal møte NESV igjen om fjorten dager, og håper at en avgjørelse kan bli tatt når gruppen har vurdert alle tilgjengelige muligheter.

Joe Anderson forsikrer beboerne i Liverpool 4 at området skal fornyes uavhengig av hva klubbens eiere bestemmer seg å gjøre med stadion.
- Fornyelsen kan gå videre uten involvering fra Liverpool FC, men vi har behov for å komme til bunns i hva eierne planlegger å gjøre, uttaler Anderson til BBC.

- Vi ønsker å berolige folk i Anfield at vi fra kommunens synspunkt ikke skal sitte passivt tilbake og vente.

- Vi kommer ikke til å tillate det som skjedde under Hicks og Gillett, som ønsket å vente til den økonomiske situasjonen i landet hadde forandret seg.